Erdoğan'ın hastalığının sorumlusu Akdağ mı?



Wikileaks'in bir şekilde "indiragandi" ettiği Stratfor e-postalarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olarak ortaya atılan kanser iddiası, yalanlandı yalanlanmasına da, JÖNTÜRK'ün edindiği  bilgiler olayın inkara mahal bırakmayacak denli önemli olduğunu ortaya koydu.  JÖNTÜRK'e bilgi veren tıbbi kaynaklar, Erdoğan'ın kolon kanseri olduğunu söylerken gelinen noktada Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da  sorumluluğunun büyük olduğunu kaydettiler.

Bir kaynak, Erdoğan'a iki sene önce Ankara'da kolonoskopi uygulandığını ve o dönem bazı doktorların kanserden şüphelendiğini belirterek "Ancak Recep Akdağ, 'şüpheler yersiz' diyerek Başbakan'ı turp gibi olduğuna ikna etti. Eğer o anda müdahale edilseydi ve gereken önlemler alınsaydı, Erdoğan'ın bağırsakları bu duruma gelmezdi" diye konuştu.

Bu arada, Stratfor e-postalarının dışında, Amerikalıların elinde Başbakan'ın kolon kanseriyle ilgili bazı raporlar olduğu da haber veriliyor. Bu raporların,  Erdoğan'ın Eylül 2011''de New York'a gelişinde Amerikalılarca elde edilen dışkı örneklerinin incelenmesi sonucu yazıldığı öğrenildi.

Bilindiği gibi ABD Başkanı Barack Obama''nın Türkiye'ye yaptığı ziyaret sonrasında kullandığı tuvaletler bile sökülüp götürülmüştü.

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!