CIA Başkanı Petraeus'un çok özel baş ağrısı!


Çuvalcılıktan CIA Başkanlığı'na çok sıkı bir geçiş yapan David Petraeus, Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kapalı kapılar ardında Suriye merkezli  bir görüşme yaptı. Petraeus, görüşme öncesinde Türkiye'deki muhalif Suriye komutanları ile de biraraya geldi (Özel bilgi).  Tüm bu görüşme trafiğinde CIA Başkanı'nın kafasında çok çok özel bir detay (baş ağrısı) da vardı. İşte JÖNTÜRK farkıyla o detay:

Edindiğimiz bilgilere göre, o baş ağrısı, Petraeus'un kızı Anne ile ilgili.

Anne, 2004 yılında "Dickinson College"ın sosyoloji bölümünden mezun olur. Gazeteciliği, yazarlığı, Washington'da devlet ile iş yapan bir şirkette danışmanlığı dener, ama bunların hiç birinde dikiş tutturamaz.

Daha sonra Prag'a giden Anne burada dokuz ay İngilizce öğretmenliği yapar ve 2009 yılında Washington'a geri döner.

Bu süre zarfında babasının desteğini hiç bir biçimde bulamaz  (David Petraeus, o dönemde General rütbesiyle önce Irak - Türk askerlerinin başına çuval geçirme emrini vermişti- sonra Afganistan'da görevdeydi).

Anne Petraeus son olarak kariyerinde 180 derecelik bir dönüşe imza atar. Diyetisyenlik yapmaya karar verir ve bu konuda eğitim almak için  Washington'dan ayrılarak Kuzey Caroline'a taşınır.

Halen burada eğitimini sürdüren Anne, geçtiğimiz aylarda da nişanlanır.

Annesi ve kardeşi (Stephen) ile sürekli görüşen ve onlardan yakın çevresine, arkadaşlarına bahseden Anne, özellikle son zamanlarda babası David Petraeus'un  adını ağzına almaz.

Anne, spor merakı (çok iyi bir koşucu) ile babasına benzerken, diğer açılardan disiplin hastası babasının tam tersi bir portre çiziyor.

Biz de Anne Petraeus'un özel fotoğraflarını yayımlayarak bu konuda yorumu sizlere bırakıyoruz:

 



















Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!