Prezervatifle çizmeyi aşınca!



Bu kadarı da fazla! Prezervatif üreticisi Durex'in Güney Afrika'daki Twitter kampanyası sırasında attığı bazı tweet'ler  kadın örgütlerinden büyük tepki topladı.

Güney Afrika'da bir Twitter kampanyası kapsamında prezervatif firması Durex'in hesabından #DurexJoke (Durex şakaları) etiketiyle bir çok şaka paylaşıldı. Ancak bir tanesi çok kötü bir tat bıraktı.



"Tanrı erkeklere neden penis verdi? Bir kadının çenesini kapatmak için bir yolları olsun diye.."

Tahmin edersiniz yukarıdaki tweet feminist gruplardan büyük bir tepki aldı, atılan tweet'in cinsel tacize özendirdiği söylendi. Güney Afrika'nın kadınları bu konuda özellikle çok hassas. Çünkü cinsel saldırı ülkede oldukça yaygın durumda. Son yapılan bir araştırmaya göre 4 erkekten biri en az bir kadına tecavüz ettiğini itiraf ediyor. Tek kelimeyle korkunç. Durex önce atılan tweet'i "şiddet içermediğini söyleyerek" savundu ancak tepkilerin artması üzerine özür üzerine özür dilemeye başladı:

"Bugün neden olduğumuz durum için özür dileriz, niyetimiz bu değildi. Kadın haklarına ve güvenli sekse inanıyoruz. Bizi düzelttiğiniz için teşekkürler."

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!