Şerif, tokatladı!




Artık yaşına mı yoksa saldırganlığına mı verelim ama yaptığı davranış hiç şık olmamış! Mısırlı efsane aktör Ömer Şerif kameralar önünde bir skandala imza attı.

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Doha Tribeca Film Festivali'nde Arabistanlı Lawrence ve Doktor Jivago gibi yapımlardaki performansıyla Hollywood'un efsane aktörlerinden biri haline gelen Ömer Şerif kırmızı halıda kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen bir bayan hayranına kameralar önünde tokat attı. Ünlü aktör kırmızı halıda basına poz verirken hayranları kendisiyle fotoğraf çektirmek istedi. Bir bayan hayranıyla kameralara poz vermesinin hemen ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir başka bayanın ısrarı karşısında sinirlerine hakim olamayan 79 yaşındaki Mısırlı aktör, genç bayana kameralar önünde vurdu.

Ömer Şerif'in gazabına maruz kalan genç kadın hayranı hiçbir şey olmamış gibi yine gülümseyerek ünlü aktörle birlikte poz verdi. Şerif, 2003'te Paris'te bir gazinoda polise saldırmış, 2007 yılında da Beverly Hills'te bir park görevlisini dövmüştü.

Bunama belirtileri bunlar Şerif Amca dikkat et kendine!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GBl2lWkSa6Y[/youtube]

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!