Kızlarını böyle öldürdü!

 


İran’da hapisten geçici olarak çıkan bir baba üç kızını ormanlık bir alana götürüp kurşuna dizdi. Korkunç cinayet, kurbanların biri tarafından ölmeden önce cep telefonuyla kaydedildi.

İran'ın Şark gazetesinin haberine göre, daha önce silah kaçakçılığı yaptığından ömür boyu hapse mahkûm olan 53 yaşındaki Mehrdad, kızının düğününe katılacağını gerekçe göstererek yaklaşık iki ay önce hapishaneye verdiği kefaletle geçici olarak serbest bırakıldı.

İran'ın batısındaki Kermanşah ilindeki bir köyde yaşayan baba Mehrdad, düğün töreni için alışveriş yapacağını söyleyerek 19,12 ve7 yaşındaki kızları Mehtap, Mehsa ve Laden'i arabasına bindirerek kuytu bir alana götürdü. Uyuşturucu bağımlısı da olan baba, kalaşnikof silahıyla sakin bir şekilde her üç kızını da öldürdü.

Katil baba, cinayetin ardından eve dönerek eşine kızlarını öldürdüğünü ve ölü bedenlerini nereye bıraktığını anlattı. Mehrdad, eşine, ömür boyu hapiste kalacağından dolayı yokluğunda kızlarının iyi bir geleceği olmayacağından endişe ettiğini ve bu yüzden kızlarını öldürdüğünü söyleyerek kayıplara karıştı.

İşte tüyler ürperten o görüntüler:

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!