Kaddafi'nin torunu Berlusconi'den mi?



Öldürülen devrik Libya lideri Muammer Kaddafi'nin eşi Safiye, oğulları Hannibal ve Muhammed ile kızı Ayşe, Cezayir'de hayatlarına devam ediyor.. Bir dönem adı İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile aşk dedikodularına karışan Ayşe Kaddafi'nin geçtiğimiz Ağustos ayında bir kız çocuğu dünyaya getirmesi akıllara ilginç bir soru getirdi: "Bu çocuk Berlusconi'den mi?"

Villasında düzenlediği "Bunga bunga" partileri ile başı dertte olan Berlusconi, Ocak 2011'de "Karım Veronica’dan ayrıldığımdan beri düzenli bir ilişkim var" açıklaması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu açıklamanın ardından Berlusconi'nin sevgilisinin kim olduğu haberleri günlerce İtalyan basınına konu olmuş ve İtalya Başbakanı'nın Ayşe Kaddafi ile sevgili olduğu iddia edilmişti.

Berlusconi bu açıklamayı Ocak ayında yaptı. Yani düzenli bir ilişkisi olduğunu söyleyen Berlusconi'nin Ayşe Kaddafi ile Ocak ayının öncesinde bir ilişki yaşadığı ortaya çıkıyor. Bu ilişkiden Muammer Kaddafi'nin de haberi olduğu ve onay verdiği söyleniyor (Her ne kadar Ayşe Kaddafi, babasının kuzeni -NATO saldırılarında öldü - ile evli olsa da... Evliliğin üzerinde kara bulutların dolaştığı Libya'ya müdahaleden önce konuşuluyordu).

Berlusconi, Libya'ya yapılacak NATO müdahalesine önce karşı çıkmış daha sonra ise dünya kamuoyu baskısına dayanamayarak destek vermek zorunda kalmıştı. Ayşe Kaddafi'nin Libya'dan Cezayir'e kamasında Berlusconi'nin büyük payı olduğu da iddia ediliyor.

Bütün bu gelişmelere baktığımızda Berlusconi'nin Kaddafi ailesine özellikle de Ayşe'ye büyük bir yakınlık duyduğu ortaya çıkıyor. Aralık ayında Berlusconi ile ilişkisi olduğu iddia edilen Ayşe'nin Ağustos ayında doğurması da 9 ay hesabının tutmasını sağlıyor.

Bizim de aklımıza "Acaba Ayşe Kaddafi'nin kızı İtalya'nın çapkın Başbakanı Silvio Berlusconi'den mi?" sorusu geliyor.

Ayşe Kaddafi, 35 yaşında ve hukukçu. Libya'daki isyandan önce BM İyiniyet Elçisi olarak görev yapıyordu. Saddam Hüseyin'i savunan avukatlar arasında yer aldı ve de İrlanda Kurtuluş Ordusu'na (IRA) verdiği destekle tanınıyordu.

Ayşe Kaddafi için "Afrika'nın Claudia Schiffer'i" tanımlaması yapılıyordu.





Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!