Yunanlılar ve İsraillilerin umudu Ortodoks bir papazın kehanetinde!!!



Akdeniz'de sular ısınıyor. Yunanistan, Türkiye, İsrail ve Güney Kıbrıs arasında gerginlik gün geçtikçe tırmanıyor. Gerilim o kadar yüksek ki, Akdeniz'de savaş çıkma ihtimali bile yorumcular tarafından dillendiriliyor. Bütün bu gelişmeler Yunanlı ve İsrailliler'in, bir kehanete güçlü bir şekilde inanmalarını sağlıyor. İşte Joseph adlı keşişin Üçüncü Dünya Savaşı; Türkiye, ABD, Rusya, Yunanistan ve Avrupa Birliği hakkında bulunduğu kehanet...

Yunanistan'ın kutsal Athos toprakları Yunan ve Sırp Ortodoks kiliselerine ait birçok manastıra ev sahipliği yapıyor. Dünyaca ünlü bu manastırlardan bir tanesi de Vatopedi... Bu manastırda yaşayan Joseph adlı keşiş, sık sık melekler ve azizlerle konuştuğunu, kendisine gelecek hakkında bilgiler verildiğini iddia ediyor. Bu bilgileri insanlarla paylaşmayan Yunanlı keşiş, sekiz yıl önce Sırp bir rahibe gelecek hakkında kehanetlerde bulundu. Sekiz yıldır sessiz kalan ve adını açıklamayan Sırp rahip, Yunanlı keşişin kehanetlerini insanlar ile paylaştı.

İşte keşiş Joseph'in dudak uçuklatan Üçüncü Dünya Savaşı kehaneti:

-Üçüncü Dünya Savaşı'na, Türkiye ile Yunanistan arasında başlayan bir gerilim neden olacak.

-ABD ve Avrupa Birliği üzerinde büyük bir etkisi olan Masonlar, Türkiye'yi Yunanistan'a savaş açması konusunda cesaretlendirecek.

-Yunanlar büyük bir direniş gösterse de savaşı kaybedecek. Çok sayıda insan ölecek. NATO ve ABD savaşa doğrudan katılmasa da Türkiye'ye gizli destek verecekler.

-Yunanistan'ın yardımına Rusya koşacak. Nükleer silahlarını Türkiye'ye karşı kullanacak.

-ABD ve Avrupa Birliği bu saldırı karşısında Türkiye'nin yanında yer alacak ve Yunanistan ile Rusya'ya savaş ilan edecek. Böylece Üçüncü Dünya Savaşı başlamış olacak.

-Milyonlarca insan hayatını kaybedecek.

-ABD orduları yenilgiye uğrayacak.

-Vatikan Ortodokslara karşı Kutsal Savaş ilan edecek.

-Roma Katolik Kilisesi nüfusunu kaybedecek. Bugünkü etkisinin yanına bile yaklaşamayacak.

-Ruslar İstanbul'u işgal edecek ve yönetimi ele geçirecek. Daha sonra şehri Rumlara bırakacak. Rumlar önce teklifi kabul etmeyecek ancak daha sonra 600 yıl ayrı kaldıkları İstanbul'a geri dönecekler.

-Türklerin üçte biri hayatını kaybedecek, üçte biri Ortodoks olmayı kabul edecek, üçte biri ise çöllerde yaşamaya çalışacak.

-Ermenistan topraklarını geri alacak.

-Kürtler kendi ülkelerini kuracaklar.

-Devletlerin sınırları yeniden şekillenecek.

-Yunan keşiş ABD ordularının savaşı kaybedeceğinin dışında ülke ile ilgili başka bir kehanette bulunmuyor.

Not: İyi de, burada keser tamamen Yunan tarafına yönelik yontuyor. Peki İsraillilere ne oluyor? (Bu kehanet özellikle son iki gündür Yunan ve İsrail forumlarında boy gösteriyor.)

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!