Satılık terör videoları!



Terörist örgütler yandaş çekebilmek ya da örgüt üyelerine mesaj vermek için videoyu çok sıklıkla kullanıyor. Özellikle internet ortamına yüklenen videolar, teröristlerin işlerini hızlandırıyor. Bunu bilen bir şirket de kafayı çalıştırmış ve bütün terörist videolarını bir merkezde toplamış. Artık hükümet yetkilileri ve gizli servis ajanları ücret ödeyerek bütün terörist videolara ulaşabiliyor.

Evet. Yanlış duymadınız. terörizmle mücadele artık boyut değiştirdi. İnternetin dünyada hızla yayılmasına seyirci kalmayan terörist örgütler, çektikleri mesaj ve propaganda videolarını internete yükleyerek en hızlı yoldan yandaşlarına ya da potansiyel askerlerine ulaşıyor.

Ancak teröristlerin bu atağına bir karşı atak geldi. ABD'de kurulan bir şirket, teröristlerin yayınladıkları bütün videoları toplayarak, kullanıcıların hizmetine sunuyor. Bu hizmetten genelde hükümet yetkilileri, gizli servis çalışanları, araştırmacılar ve askerler yararlanıyor.

Bu hizmetten yararlanmanın bedeli ise çok ucuz değil. Hükümet yetkilileri için yıllık 10 bin, gizli servis çalışanları ve araştırmacılar için 2500 dolardan başlayan fiyatlar var. Şirketin hizmeti sadece ABD ile sınırlı değil. Dünyanın her yerinden ücretini ödediğiniz takdirde hizmetten faydalanabiliyorsunuz.

Hizmet alanlar videonun yayınlanış tarihi, konuşanın kimliği, videoyu yayınlayan kuruluş, dil, ana temalar ve bölge hakkında da bilgi sahibi oluyor.

Terörle mücadele konusunda bir türlü başarı sağlayamayan AKP hükümetine duyurulur.

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!