BEDENSİZ VARLIKLARIN MESAJI!


Astral seyahat ve bedensiz varlıklarla karşılaşma bir araya gelirse sizce ne olur? Daha önce astral seyahat deneyimi yaşamış pek çok kişinin anlattıklarını sizlerle paylaşmıştık. Ancak bu örnekte yaşananlar astral seyahatin de ötesinde çünkü işin içine bedensiz varlıklar da dahil oluyor ve bakın neler oluyor…

Yaşadığı sıra dışı olaylar, 3 yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sırasında kendisini gökyüzünde bulmasıyla başlar. Daha sonra bu olaylar sıklaşır.

Zaman ilerledikçe İlhan Hanım, vücudunu terk ettiği sıralarda bazı bedensiz varlıklarla da görüşmeye başlar. Belli bir süre sonra da bu bedensiz varlıklar, meydana gelecek olayları önceden kendisine haber vermeye başlarlar…
Bu varlıkları üç erkek, bir kadın olarak görüyordum. Daha sonraları başka varlıklarla da görüşmeye başladım. Olacak olan olayları önceden bana söylüyorlardı. Bütün bunları bedenimin dışındayken yaşıyordum. 4-5 yaşlarındayken annem ve babam beni uykuda zannediyorlardı ama ben uyumuyor, vücudumun dışında çeşitli yerleri dolaşıyordum. Vücudumdan ayrılırken yatakta yatan vücudumu ve çevreyi net bir şekilde görebiliyordum. Çok enteresan bir şeydi. Bu olayı mantıkla izah edemiyorum ama bir açıklaması olması gerekir diye düşünüyorum.

Diyarbakır’da yaşayan İlhan Hanım, kendi kendine yaşadığı ve ne olduğunu bile tam olarak bilemediği, kimseyi inandıramadığı deneyimleri yaşamaya devam ediyordu.
Yine bedenimin dışında olduğum anlardan biriydi. Karşımda Atatürk’ün görüntüsüne benzeyen bir varlık belirdi. Çok güzel bir ata binmişti. “Kızım dikkat etsinler, Türkiye çok büyük bir belada” diyerek gözden kayboldu. Ertesi gün yine başım hafif döner gibi oldu. Birden kendimi yeniden bedenimin dışında buldum. Atatürk’e benzeyen o kişi karşımda duruyordu. Sonra konuşmaya başladı; “Bak kızım, Diyarbakır gece çok feci karışacak. 22.30’da büyük bir kumandan ölecek. Ne olur rica et. Askeriyeyi önceden uyarmaya çalış, General ölmesin bari” dedi.

Bunun üzerine İlhan Hanım, derhal evlerinin aşağısında bulunan askeri karakola gitti. Durumu bildirdi ancak ona kimse inanmadı. “Sinirlerin bozulmuştur, bir ilaç al yat uyu” dediler. Çaresiz eve gelip beklemeye başladı.
Saat 23.15’i gösteriyordu. Televizyonlarda Lice’nin karıştığı, bir üst rütbeli subayın vurulduğu söylendi. Az sonra askeriyeden telefon ettiler, bu haberi nasıl öğrendiğimi sordular. Ama iş işten geçmişti artık…

Çocukluğunda annesiyle babası inanmıyordu, şimdi çevresindekiler de ona inanmıyorlar. Hatta gülüp geçiyorlar. Özellikle meydana gelecek olan kötü olayları önceden haber alan İlhan Hanım, annesinin, yengesinin ve eşinin ölüm haberlerini 27 gün öncesinden söylediğinden de ona hiç kimse inanmıştı. Ama bu söyledikleri de maalesef gerçekleşti.

Astral seyahat deneyimleri arasında oldukça dikkat çeken İlhan Hanım’ın başından geçen olayları ilginç bulduğumuz için sizlerle paylaşmak istedik. Hala bedenini terk ettiği sırada irtibata girdiği bedensiz varlıklar vasıtasıyla bazı olayları önceden haber verebildiğini ifade eden İlhan Hanım’ın anlattıklarının yorumunu ise siz okuyucularımıza bırakıyoruz.

Comments

  1. bana gayet mantıklı9 geliyor söyledikleri hissettiklerini anlayabiliyorum ne yazık ki bizlerin erken yaşlarda maruz kaldığı bu deneyimler bizleri terketmiyor yaşımız ilerledikçe daha da belirginleşiyor.yaşadığı acıyı net bir şekilde anlayabiliyorum olacakları bilmek insanların ölümlerini bilmek ve bunu bilmemize rağmen onları kaybetmek bu çok büyük bir sorumluluk.. siz insanların yapması gereken inanmak yada en azından inanmayan insanların internette bi kaç araştırma yapması bu güce sahip topluluklar psişik deneyimler bilimsel olarak kanıtlanamasa da olduğuna kendi ruhum üzerine yemin etmekten çekinmem...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!