İşte bir İran'ın elinde bir dağda denilen Murat Karayılan'ın gerçekte nerede olduğu...


Terör örgütü PKK'nın üst düzey isimlerinden (İkinci adam demiyoruz dikkat) Murat Karayılan ve beraberindeki birkaç kişinin sırra kadem bastıkları artık herkesin malumu. İran, bildik "Acem oyunları" ile "yakaladık, yakalamadık" diye açıklama üstüne açıklama yapıyor. Peki Karayılan ve saz arkadaşları neredeler? İşte bu sorunun yanıtı:





JÖNTÜRK'ün edindiği bilgilere göre Kandil Dağı'nın üzerinde bir süredir sürekli olarak uçan daireler cirit atıyordu.


Bölgeden iyi haber veren kaynaklar (yukarıdaki fotoğrafları da onlar servis ettiler), Murat Karayılan ve beraberindekilerin uzaylılar tarafından kaçırılma ihtimallerinin yüksek olduğunu ileri sürüyorlar.


Bir kaynak, kendisine Kandil Dağı'ndan bilgi veren bir görgü tanığının, "Karayılan bir grup terörist ile özel bir konuşma yaparken gökten ateş topuna benzeyen bir cismin yaklaştı. Bu tencereye benzeyen cisim yaklaştığında ortalık toz dumana döndü. Cisim uzaklaştığında Karayılan ve yanındakiler de yoktu" diye konuştuğunu belirtti.


Aynı kaynak, durumu "Karayılan İran'dan çıkarsa ne ala. Çıkmazsa uzaylılar tarafından kaçırıldığı kesinleşir. Yok eğer Kandil'de ortaya çıkarsa,  o zaman da yine uzaylılar tarafından kaçırıldı ve geri bırakıldı denilebilir" diyerek analiz etti.


Bizden aktarması...


Sizden de inanıp inanmaması..


NOT: Bu yazı, bölgedeki tüm istihbaratçılara ithaf edilmiştir.

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!