Nuh'un ikinci gemisi mi?


Tövbe estağfurullah... Daha birini bulmadan şimdi ikincisini arayacaklarmış. Evet, ABD'li bazı bilim insanları, Nuh'un ikinci bir gemisi olduğunu ve bunun da birincisi gibi kuvvetle ihtimal Anadolu'da bir yerlerde olduğu görüşünde. İkinci gemide bazı değişik "mahlukat" bulunmaktaymış. İşte detaylar:

Sözkonusu bilim insanlarına göre, Nuh'un oğullarından Yafet (Hani Türkler'in atası diye bilinen) tufandan önce babasının isteğiyle bir gemi inşa etmiş ve bu gemiye hilkat garibesi mahlukatı doldurmuş.

Arkeoloji profesörlerinden Adam N. Deeve, bu teze canı yürekten gönül verenlerden. Prof. Dr. Deeve, "Yafet, kendi adı kazılı gemiyle dönemin hilkat garibesi mahlukatını kurtarmış. Bu geminin de Anadolu'da olduğunu sanıyoruz"diyor.

Deeve, birkaç yıl içinde (ki gerekli finansmanı bulurlarsa) Anadolu'da Yafet'e ait gemiyi aramaya başlayacaklarını söylüyor.

Deeve'e göre Yafet'le birlikte gemi içinde tufandan kurtulan mahlukat arasında, kanatlı atlar,  aslan bedenli insan, kanguru vücutlu aslanlar bulunuyor.

JÖNTÜRK Tabloid'in sorularını yanıtlayan Profesör Adam N. Deeve, Nuh'un gemisinin aksine Yafet'in gemisinin Doğu Karadeniz kıyılarına  dik uzanan dağların birinde olabileceğinin kuvvetle ihtimal dahilinde olduğuna işaret ediyor.

Bu teze gönülden destek veren bilim insanları, eğer ikinci gemi bulunursa bunun varolan dini inanışları tamamen değiştireceği görüşündeler.

Öte yandan Yafet'in kurtardığı mahlukatın akıbetlerinin ne olduğu sorusuna ise Profesör Adam N. Deeve başta olmak üzere diğer bilim insanları şu an kaydıyla yanıt veremiyorlar.

Bizden durumu aktarması ve Yafet'in gemisinin temsili bir resmini yayımlaması:


Yafet'in gemisinin temsili resmi..

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!