Hitler bıyığı modası giderek yayılıyor (Niyesini bilen anlatsın)!!!


Biz modacıların yalancısıyız. İki Alman modacı Hans Neuberger ve Dieter Mitzger, Alman diktatör Adolf Hitler'in bıyığının giderek moda haline geldiğini ve önümüzdeki yıllarda kadınlar da dahil birçok insanın bu modanın etkiinde kalacağını iddia ettiler. Bize de, bu bıyığı ünlülere uyarlamak düştü.


Ödüllü modacılardan Neuberger, "Jah, çok kişi  bu bıyık tipini Hitler'e mal ederek yüzlerinde böyle bir ayrıntıya yer vermiyorlardı. Bu bıyığı bırakanlar da vardı kuşkusuz. Son zamanlarda ortaya çıkan trendler, bu tip bıyığın giderek daha fazla kullanıldığını ortaya koyuyor" diyor.

Mitzger ise, "Özellikle Almanya'nın kırsal alanında ve de Anadolu'nun birçok köşesinde bu tür bıyık bırakanlara çok rastladım. Ben de bu tip bıyık bıraktım" şeklinde konuşuyor.


İngilterede Prens Harry'nin bir partiye Nazi üniforması ile katıldığını hatırlatan Mitzger, "Bu bir trend. Ben yakın gelecekte kadınlar dahil birçok kişinin bu tür bıyık bırakacağını düşünüyorum" diye ekliyor.


Buna karşın Almanya'da birçok kesim bu moda trendine epey tepkili. Nitekim, İnsanlara Karşı Ayrımcılığa Karşı Olanlar Derneği Eş Başkanlarından Sonja Hymes, "Bu utanç verici. Hitler bir canavardı. Onun bıyığını bile taklit etmek de bir canavarlık" diyerek tepkisini ortaya koyanlardan yalnızca biri.

Alman modacılar ise "Nein, bu yalnızca bir bıyık. Hitler'e mal edilemez. İsteyen istediği gibi bırakır" görüşünü ısrarla savunmaya devam ediyorlar.


"Bu çılgın modacıların kehanetleri belki doğru çıkar" diyerek, biz de bu bıyık türünü bazı ünlülere uyguladık (Yalnızca fikir vermek için.-). İşte bıyıklı resmi geçit:


 

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!