ESKİŞEHİR'DE UFO!


Eskişehir’de Seza Tetik isimli vatandaş bir internet sitesine tesadüfen çektiği UFO benzeri görüntüleri gönderdi. Arazide fotoğraf çekimi yaparken gökyüzünde UFO olduğunu görmeyen ancak eve gittiğinde fotoğrafları bilgisayarına yüklerken cismi fark eden Tetik, aşağıdaki açıklama ve fotoğraf bilgileriyle çektiği kareyi ve yakınlaştırılmış hallerini paylaştı.
Fotoğraftaki UFO görüntüsünü, arsa fotoğrafı çekimi yaparken tesadüfen çektiğimi ve kareye girdiğini, resimleri evde PC'ye yüklerken fark ettim. Fotoğrafta, cisim, kubbe şeklindeki üstü ve cam üzerindeki güneş yansıması çok net fark ediliyor. Ayrıca boş tarla resimli olan fotoğrafı da referans olması için gönderdim. Resim özelliklerine girdiğinizde çekim saati 11:51:22 olarak görünüyor. Ancak, makinenin saat ayarını güncellemediğim için 1 saat fark vardır. Yani resmi 11:51:22'de değil 12:51:22'de çektim.

YER: Eskişehir / Beylikova
RAKIM: 760
TARİH: 24 Haziran 2011
SAAT: 12:51:22
MAKİNA: CANON EOS 350 D
BOYUT: 1.43 MB





Comments

  1. inanmayın yalan bunlar uzaylı diye bi şey illumaniti denilen ve amerikayı yöneten şeytani yapılanmanın bi oyunundan başka bi şey değil!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!