Hayalet Avcısı Telefon!


Teknolojideki gelişmeler her geçen gün insanları hayrete düşürmeye devam ediyor. Bir bu eksikti dedirtecek uygulama iPhone’dan geldi. Hayaletlerin varlığını algılayan iPhone uygulaması, paranormal sesleri, varlıkları algılamakla kalmıyor daha da fazlasını yapıyor! İşte o ürpertici uygulama.

Paranormal Recorder adındaki bu iPhone uygulaması, normalin dışındaki dalgaları algılayarak, dünya ötesi varlıkları algıladığını iddia ediyor.

Uygulamanın geliştiricisi Ben Williams, normal ötesi güçlerin birbiriyle iletişim kurduğu sırada bir takım elektromanyetik dalgalanmalar meydana geldiğini gördüğünü söylüyor. Uygulama, hayaletlerden gelebilecek mesajları algılamak için telefonun dijital pusulasından faydalanıyor ve sadece belirli bir aralığa düşen dalgalanmaları kaydediyor.

Bir paranormal aktiviteyi tespit etmek için uygulama başlatıldığında odadaki EMF (Elektromanyetik Alan) seviyeleri ekrana geliyor ve sadece belirlenen seviye aralığındaki sesler kaydediliyor. Paranormal Recorder uzun süreli çalıştırıldığında ise, uygulama sadece “tuhaf” kategorisindeki sesleri tespit ediyor. Bu da kullanıcılara diğer tarafla bağlantı kurma ve EVP (Elektronik Ses Fenomeni) ve diğer paranormal aktiviteleri kaydetme şansı veriyor.

Uygulamanın yeni 3.11 sürümü ise, bulguların ses paylaşım sitesi SoundCloud üzerinden meraklılarıyla paylaşımına izin veriyor. Nisan ayında çıkan yeni sürümüyle Hayalet avcısı uygulama Paranormal Recorder, iTunesda 2.99 dolar fiyatla satışa sunuldu. Bu konulara merak duyan iPhone, iPad sahiplerine duyurulur!

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!