ARJANTİNLİ MODELİN EVİNDEKİ HAYALET!


Son günlerde Arjantin’de çekilmiş gizemli bir fotoğraf konuşulur oldu. Ancak fotoğrafın gizemi kadar çekildiği evin Arjantinli model Emilia Attias’ın evi olması da ayrı bir ilgi konusu. Arjantinli model ve aktris Emilia Attias’ın perili olduğu varsayılan evinde çekilmiş hayalet fotoğrafı özellikle yurtdışı medyada oldukça ilgi gördü. Fotoğraftaki hayalet, evle ilgili geçmişten gelen söylentileri ve güzel modelin çocukluğunda yaşadıklarını adeta ispatlıyor gibi. İşte o evin ve gizemli fotoğrafın hikayesi.

Emilia Attias, fotoğrafın çekildiği ve ailesi tarafından perili olduğu iddia edilen bu evde büyümüş. Hatta kendisinin bazı röportajlarında evde büyürken birtakım olağandışı olaylar yaşadığını açıkladığı da biliniyor. Güzel modelin, bugün ağabeyinin ikamet ettiği evde yaşadığı olaylar arasında sahipsiz ayak izleri, tuhaf sesler ve garip kapı çalınma sesleri yer alıyor. Pek çok insan tarafından çocuklukta yaşanan bu tür olayların hayal ürünü olduğu düşünülüp dikkate alınmasa da ortaya çıkan bu son fotoğraf modelin iddialarını doğrular nitelikte.

Gelelim fotoğrafın nasıl çekildiğine… Kısa bir süre önce, evin yeniden şekillendirilmesi için aile tarafından bir müteahhit işe alınıyor. Arjantin’de bir inşaat firması sahibi olan Dario Heredia adlı müteahhit, evin önceki ve sonraki hallerini karşılaştırabilmek adına evin fotoğraflarını çekiyor. Dario, evi fotoğraflarken ev sahibi ve kendisi haricinde kimsenin olmadığını söylüyor. Daha sonra kendi evinde fotoğrafları görüntülerken içlerinden bir tanesindeki tuhaflık Dario’nun eşinin dikkatini çekiyor. Bu ilk bakışta dolaba gizlenmiş bir kişi gibi görünüyor. Ancak fotoğrafı yakından incelediklerinde Dario ve eşi fotoğraftaki figürün bir hayalet olduğunu fark ediyor.

Fotoğrafta dolabın içinde bir kişinin sanki fotoğrafçıya bir şeyi işaret eder gibi sağ kolunu yukarı kaldırmış olduğu görülüyor.


Müteahhitin ifadesine göre fotoğrafın çekildiği anda orada kimse yoktu. Bu noktada Arjantin gazetelerinden Cronica’nın yapmış olduğu bir araştırma ise konuyu daha da garip hale getiriyor. Gazetenin araştırması ve komşulardan aldığı bilgiye göre Attias’ın ailesi taşınmadan yıllar önce o evde birkaç çocuklu bir aile ikamet ediyordu.


Bir komşunun ifadesine göre ailenin genç oğullarından biri yüzerken boğuluyor ve bu yaşanan trajedi, önceki ev sahiplerinin taşınmasına neden oluyor. O tarihten itibaren, komşular o evin içinde garip olaylar olduğu konusunda söylentiler duymaya başlıyor.

Sanal alemde fotoğrafla ilgili yapılan ilk yorumlar, müteahhitin yanlışlıkla dolapta saklanan bir Emilia Attias hayranını çektiği yönündeydi. Ancak Emilia’nın yıllardır o evde oturmadığına dair yaptığı basın açıklaması bu söylentiyi çürütmüş oldu. Fotoğraftaki gerçekten hayalet mi değil mi tartışılabilir ancak evle ilgili yaşanan bu kadar tuhaf olay, söylentiler tesadüf olabilir mi?

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!