İşte uzaylılar tarafından kaçırılma anı!


Şimdiye kadar uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere pek çok kez şahit olduk.  Ama bu seferki çok farklı çünkü kanıt niteliği taşıdığı düşünülen bir görüntü yayınlandı. Görüntülerde bir uzaylı yaratık figürünün yaklaştığını göreceğinizi sanıyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

2010 Aralık ayı ortalarında İngiliz UFO sitesi Cosmic Conspiracies (Kozmik Komplolar) uzaylı yaratıklar tarafından kaçırıldığını iddia eden bir kadınla bağlantıya geçti. İşin ilgi çekici tarafı kadının bu kaçırılışı video kamerayla kayda almış olmasıydı. Bu olayın olmasından birkaç gün önce Man in Black filmindeki gibi siyah bir helikopterin evin yakınında dolaştığı görülmüş, direkt evin içine bakılıyormuş.

İsminin gizli tutulmasını isteyen kadın, birkaç gün sonra aynı bölgede 4.5 metre yükseklikte havada duran bir UFO ile karşılaşıyor. Ve o karşılaşmanın gecesinde kadın kaçırıldığına ve UFO içinde çok sayıda tıbbi işlemlere maruz kaldığına inanıyor. İlerleyen günlerde kadının, yaratıkların tekrar gelebileceği konusundaki endişesi ve huzursuzluğu gittikçe artmaya başlıyor. Bunun üzerine eşi karısının korkularını yatıştırmak için tıpkı Paranormal Activity filmindeki gibi yatak odalarına kamera kurmaya ve geceleri kayda almaya karar veriyor.

Birkaç gece sonra kadın tekrar alıkonulmuş gibi hissettiğini söylüyor. Ertesi gün ise görüntüleri izliyor ve hayatında bazı şeylerin değişebileceğini görüyor. Görüntülerde kadın ve kocasının gece saat 03.30 civarında yatakta olduğu görülüyor. Kadın bir anda yatağın içinde kayboluyor ve 13 dakika sonra tekrar ortaya çıkıyor.

Aradan geçen 13 dakikalık bölüm görüntülerde hızlandırılarak gösteriliyor ancak bu bölümde kayda değer bir şey olmuyor. İzlerken gözlerinize inanamayacaksınız… İşte o görüntüler:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-LwW-knpJ2g[/youtube]


Bugün hala tuhaf rastlantılar devam ediyor. Ailenin evinde aile üyelerinin şahit olduğu açıklanamayan olaylar oluyor; Ruhani kurtların görülmesi, panter benzeri bir yaratığın gürültülü hırlama sesleri, kapıların vurulma ve dış kapının hızla çarpılma seslerinin duyulması gibi…

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!