GECMİŞTEN GELEN PERİLİ TABLO!


Bir youtube kullanıcısı büyükannesinden kalan gizemli bir tablo ile ilgili etrafını çevreleyen esrarengiz olayları bir dizi video olarak yayınladı. “Acı Duyan Adam” (The Anguished Man) isimli tablo ile ilgili olaylar aslında ilk olarak yıllar önce ailenin evinde görülmeye başlamış ve büyük ölçüde bununla ilişkili olduğu düşünülen inanılmaz paranormal olaylar bir türlü son bulmamış. Peki, bu gerçek bir paranormal tablo mu? Bu ürpertici hikaye bile tüylerinizin diken diken olmasına yetecek.

Tablonun kendi başına bile ürkütücü olduğu kesin. Tual üzerindeki görüntü, gözleri içine çökük, neredeyse eriyormuş izlenimi veren bir erkek yüzünü tasvir ediyor. Tablodaki derin kırmızılar, görüntüdeki adamın çığlık atan siyah ağzı ile büyük bir acı çektiği etkisini veriyor. Ancak eğer resim kendi başına bu etkiyi vermekte yeterli değilse ressamın geçmişindeki acı ve beraberindeki hikaye bunu teyit edecek nitelikte.

Hikaye şu ki; ressam, bu resmi yaparken kendi kanı ile yağlı boyaları karıştırıyor. Ve tabloyu bitirmesinden kısa bir süre sonra kendini öldürüyor. Ressamın ölümünden önceki hayatı konusunda detaylı bilgi yok. Ancak bunlar akla onun büyülü yöntemlere ilgisi olmakla birlikte uzun ve sorunlu bir geçmişe sahip olduğunu akla getiriyor. Tablonun perili olduğunun düşünülmesi ve paranormal olayların peşi sıra gelmesi de ister istemez bu tuhaf hikaye ile ilişkilendiriliyor.

Görüntünün bugünkü sahibi, perili tablonun duvara yaslanmış halde dururken garip olayların ortaya çıktığını gösteren birkaç video yüklemiş. Youtube’daki paranormal videolar için sahte ve gerçek arasındaki farkı söylemek her zaman kolay olmuyor. Ancak MrModnation adlı kullanıcı tarafından yüklenen bu video serisi gerçek gibi görünüyor. Tüm bunlar orada paranormal şeylerin olduğunun kesin bir kanıtı olmasa da, çarpan kapılar ve birinin duvarı kazıma sesleri basitçe göz ardı edilemeyecek ciddi bir paranormal varlığın olduğunu gösteriyor.

Tablonun sahibi videolarda eşinin ve kendisinin evlerinde bazı tuhaf sesler ve ağlama sesleri duyduklarını, koyu renk bir insan figürü gördüklerini söylüyor. Olayların daha da kötüye gitmesi üzerine bunları kaydetmeyi denemeye karar veriyor. Ve ilk olarak 3 gece ardı ardına yaklaşık 8’er saat süreyle kamerayı kayıt halinde bırakıyor ve görüntülerin çekildiği saatlerde evdeki herkesin uykuda olduğunu belirtiyor.

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRQSWgYNqvI[/youtube]


Tablonun üst kata taşınmasından sonra eşinin banyoda saçlarının biri tarafından okşandığını hissetmesi ve kendisinin de merdivenin üst basamaklarında garip bir sis görmesi üzerine tabloyu bodruma kilitliyorlar. Ancak olaylar devam ediyor. Kamera ikinci kez ardı ardına 4 gece 7’şer saatlik süre ile kayda alınıyor. Bu kayıtlarda ise anormal, tuhaf ışıklar fark ediliyor. Kaydı yapan tablonun sahibi, odada tek bir ışık kaynağı olduğunu, perdelerin kapalı ve herkesin uykuda olduğunu belirtmeyi ihmal etmiyor. Bu kayıtların yapıldığı gecelerin haricinde ev halkı sürekli tuhaf bir varlığı hissetmeye devam ediyor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rizaeBZ88JQ[/youtube]


Son video ise yakın tarihte ve en ürkütücü olan. Bu kez kamera 5 gece üst üste saat 01.00 ile 05.00 arasında kayıtta… Görüntüleri izlerken sesi açmanızı öneririz.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e61Uy4utv-4[/youtube]

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!