Yoksa UFO'lar dünyalı mı?


Çok konuşuldu, yazıldı, çizildi ama ortaya çıkan son bir gelişme, Adolf Hitler'in ciddi ciddi oturup UFO projesi üzerine epey çalıştığını ortaya koydu.  Şimdi UFO'ların dünya malı olup olmadıkları tartışılıyor.


Evet sözkonusu gelişme Hitler döneminde teknolojiden sorumlu SS subaylarından Hans Kammler'in ve projede mühendis olarak çalışan Joseph Andreas Epp'in açıklamalarına dayanıyor.


Kammler, Hitler Almanya'sının II. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru yer çekimine meydan okuyan hava araçları ürettiğini, bunların da UFO'lara benzediğini söylemiş.


Epp ise proje kapsamında 15 UFO muadili araç üretildiğini iddia etmiş.


Nitekim, 1944 yılında İngiltere semalarında üzerinde gamalı haç bulunan bir UFO görüldüğü, o dönemin en çok konuşulan konularının başında geliyordu.


Araştırmacılar, Kammler ve Epp'in açıklamalarından yola çıkarak Hitler'in UFO filoları oluşturulmasına önayak olduğunu belirtiyorlar.


Konu ile ilgili birçok çevrede, o zamanki teknolojinin daha sonra ABD ve eski SSCB tarafından ele geçirildiği ve UFO'ların bu ülkeler çıkışlı hava araçları olduğu tartışması yaşanıyor.


Eğer durum böyleyse vay uzaydan UFO'lar aracılığıyla uzaylı bekleyenlerin haline...

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!