Hayalet Avcıları görevde!!!


ESRARENGİZYA'NIN “Hayalet Avcıları” ekibi olarak aldığımız  ihbar üzerine İstanbul Galata’da uzun süredir kullanılmayan eski bir evi ziyaret ettik. İhbar, Bayan Rebecca diye biri ve kızına ait olduğu söylenen metruk evden tuhaf seslerin geldiği yönündeydi. Bayan Rebecca, yıllar önce vefat etmiş, hemen ardından 6 ay sonra da kızı genç yaşta hayatını yitirmişti. Onlardan sonra da kimse o evde oturmamıştı. Eve ilk girdiğimizde her şey normal görünüyordu. Ancak bir süre sonra üst katlarda bizden başka birisinin ayak seslerini duymaya başladık. Binada 2 kişiydik ve bizden başka kimse evde yoktu. Zemin ahşap olduğu için ahşap gıcırdama sesleri çok net bir şekilde üst katlardan geliyordu.


Aynı zamanda bodrum katında bahçeye açılan demir kapının kendiliğinden hareket ettiğine, merdiven boşluğunda bulunan dolap kapağının aniden açıldığına, ışıkların aniden yanıp söndüğüne de şahit olduk ve gözlemlerimizi mümkün olduğunca görüntülemeye çalıştık. Ama evde dikkatimizi çeken en önemli obje üst katta bulunan iki odadan birinin kapısının üstündeki cadı figürü idi. Cadı figürünün orada olmasının bir nedeni var mıydı, bir totem miydi anlam veremedik ancak ne tesadüf ki sesler hep üst kattan geliyordu. Belki de evde ayak seslerini duyduğumuz Bayan Rebecca ile kızına aitti ve evlerinde rahatsız edilmek istemiyorlardı. Biz de çok fazla oyalanmadan evden ayrıldık. Mahalle sakinlerinden birinin evle ilgili söyledikleri de zaten yaşadıklarımızı doğrular nitelikteydi.

İşte o görüntüler:


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yeyolkBXPJg[/youtube]

Comments

  1. video açılmıyor....gogle chrome kullanıyorumm

    ReplyDelete
  2. Hakan Bey, video media player olduğu için explorerda da google chromeda da açılıyor ancak yüklü bir dosya olduğu için biraz zaman alabilir, yüklenmesini bekleyip playe basarsanız çalışacaktır.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!