NASA'DAN KIYAMET DESTEĞİ!


Astrolojiyle yakından ilgilenenler 21 Aralık 2012 tarihine ayrı bir önem veriyor.  Maya takvimine göre, 21 Aralık 2012'de dünyanın sonu gelecek. Üstelik Hint astrolojisi ve Kızılderili kehanetleri de 2012'de dünyayı büyük tehlikelerin beklediğini işaret ediyor. Kısa adı NASA olan Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin yaptığı bir açıklama ise adeta bu kehanetlerle örtüşüyor.



NASA’nın hazırladığı raporda, farklı bir felaket öngörülüyor. Raporda, Güneş’te meydana gelmesi beklenen büyük bir fırtınadan söz ediliyor. Güneşte beklenen bu büyük fırtına için tarih de veriliyor; 12 Eylül 2012.

12 Eylül 2012'de Güneş'te meydana gelecek fırtınanın Dünya’da yaratacağı etkiler ise “kötü bir kehanet” ya da bir korku filmi senaryosundan farksız…

Güneş yüzeyinde meydana gelen büyük fırtınalarla ortaya çıkan plazma toplarının Dünya’daki enerji şebekelerini çökerterek insanlığı mutlak bir çöküşe sürükleyebileceği uyarısı yapılıyor.

Güneş’te meydana gelen enerji patlamaları bugüne kadar Dünya’daki enerji ve iletişim hatlarında kısa süreli ve küçük çaplı hasarlara yol açtı. Ancak büyük çaplı bir patlamanın Dünya’nın manyetik alanına muazzam bir hasar verebileceği kaydediliyor.

Güneşteki büyük patlamalardan bugüne kadar kayıtlara geçen tek örneği 1859′da yaşandı. “Carrington Olayı” diye adlandırılan bu olay, dünyada şimdiye kadar ölçülmüş en büyük manyetik fırtına. Bu fırtınayı, amatör İngiliz Astronom Richard Carrington; "inanılmaz güçlü, beyaz parlak bir ışık demeti" olarak not etmişti.

Uzayda 8 gün boyunca etkili olan bu fırtınanın bir benzeri şimdi 12 Eylül 2012'de bekleniyor. Bilim insanları  "bugün aynı şiddette bir solar patlama olsa, Katrina Kasırgası'ndan 10 kat daha kötü etkileri olur." görüşünde birleşiyorlar.

Uzmanlar,  1859'dakine benzer bir patlamanın Kuzey Amerika, İskandinavya, Avrupa ve Çin üzerinde on yıllarca onarılamayacak tahribata yol açabileceğini ileri sürüyor.

NASA tarafından hazırlanan felaket senaryosuna göre, Güneş yüzeyindeki olası bir büyük patlama, dünyadaki tüm enerji hatlarını eriterek kullanılamaz hale getirecek, saatler içinde tüm altyapı çökecek, elektrik ve iletişim olmayacak ve insanoğlu yeniden Taş Devrine dönüş yapacak.

Hint astrolojisi, Kızılderili ve Maya Kehanetlerine göre, 2012'de dünyada büyük felaketler yaşanacağı öngörülüyor.  Hatta bu tarihte kıyametin kopacağı ve dünyanın sonunun geleceğini öne sürenler bile var.

NASA'nın bu olası felaket raporuyla, yüzlerce yıl önce ortaya konan kehanetler sanki örtüşüyor gibi.  Yoksa 21 Aralık 2012'de dünya gerçekten Taş Devrine geri mi dönecek? Ya da kıyamet mi kopacak?

Uzaylılarla ilgili araştırmalarıyla dünyaca ünlü yazar Erich Von Daniken'e göreyse 21 Aralık 2012'de Uzaylılar dünyaya gelecek. Uzaylıların  dünyaya geleceklerine dair tarihte birçok işaret bulunduğunu öne süren Daniken, “Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de gelecekler. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir” dedi. Bu buluşmanın insanlık için çok iyi olacağını, ancak şok olmamak için her olasılığa iyi hazırlanmak gerektiğini savunan Daniken, “Bu olay, gerçekten olacak. Bütün metinleri okudum. Tüm Maya figürlerini taradım” diye konuşuyor.

Daniken, “Bize mi benzeyecekler?” sorusu üzerine de şunları kaydediyor: “Teoriye göre aynı biçimde olmayacak. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. İnsan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var. Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak, yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz.”

Astrolojik kehanetlere göre, 21 Aralık 2012'de dünyanın sonu gelecek. Eric Van Daniken ise bu tarihte uzaylıların geleceğini ileri sürüyor. NASA ise 12 Eylül 2012'de güneşte büyük patlamalar olabileceğini ve bu patlamaların dünyayı büyük oranda etkileyebileceğini öngörüyor. Bakalım hangisi doğru çıkacak? Bekleyip göreceğiz…

Comments

  1. bnce 2/3 olacak dünyanın sonu olmaz ama patlamalar ve ufo grçek olabilir ztn patlamalar fln kıyamet manasınada girio...taş devrine girişde doğru bnce çnkü patlama sırasınla elektrik gidip bidaha gelmesse taş devrine dönmüş oluruz ztn (evler patlamadan hasar görebilir)ve bgn yani 19mart akşamı ay dünyaya en ykn geçişini yapıyor bndan 2 ay sonra felaketler olcak endonozya felaketi gibi bu arada kutuplar yer değiştireyor değiştirior pusulalar kuzeye döndüğümzde güneyi gösterecek güneş batıdan doğacak

    ReplyDelete
  2. bakınız mutlaka bu yeryuzunde yasanacak hadıseler olacaktır ama bu yasanacak hadıslere kalkıp bılımsel bı teorı vermekte beynımızın yettıgı mıktarda soyleye bılırız... nasılkı caglar arasında kavımler sıfırlanma derecesını gordu ,bu da ılahı kudretın uyarılarına verilen cevaplar dogrultusunda oldu.Suphe yokturkı rabbımde bu aleme gene bır elcı ulastıracak , bu olusacak hadıseler bu uyarıların sadece gorulen kısmı olucak ...gene supesız en dogrusunu rabbım bılır...

    ReplyDelete
  3. doru söliyosun mayalar bi kere kehanet diyo neden 2012 de dünyanın sonu gelsin ki bi kere allah bilir kıyametin ne zaman olcanı yani bi uyalanalım deglimi 2012 görcez

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!