MAYALAR JAPONYA'DAKİ FELAKETİ BİLMİŞTİ!


Japonya'da meydana gelen 8.9 büyüklüğündeki deprem, büyük yıkıma yol açtı. Depremden sonra oluşan dev tsunami dalgaları önüne ne gelirse sürükleyerek götürdü. Hala tam olarak bilinmeyen ölü sayısının onbinleri aşacağı tahmin ediliyor. Depremin dünya ekseninde kaymaya neden olduğu ise bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. 21 Aralık 2012'de dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya kehanetlerine göre de dünyada eksen kayacak, kutuplar yer değiştirecek. Yoksa 2012 kehaneti gerçek mi oluyor?



Son yıllarda dünya alışılmadık doğal felaketlerle sarsılıyor. Kasırgalar milyonlarca kişiyi evsiz bırakıyor. Volkanlardan yayılan küller koca kıtaların üstünü kaplıyor. Pakistan, Çin, Brezilya tarihlerinin en büyük sel felaketlerini yaşıyor. Güneşte ise büyük patlamalar meydana geliyor.

Doğal felaketler artık günlük yaşantımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Doğaya karşı savaşta bir adım öne geçen, teknolojik ilerlemeler sağlayan insanoğlu, doğal felaketler karşısında eli kolu bağlı çaresizce seyrediyor.

Dünyanın yaşadığı doğal felaketler deprem, sel, volkan patlamalarıyla sınırlı değil. Büyük iklim değişiklikleri ve kuraklık, insanoğlunun yaşama zincirini etkiliyor. Toplu balık ve kuş ölümleri yaşanıyor. Arılar yok oluyor, kuşlar göç yollarını değiştiriyor.

Tüm bu gelişmeler, adeta Mayaların kehanetini işaret ediyor. 2 bin 500 yıl önce Latin Amerika'da çağına göre büyük bir uygarlık kurmuş olan Mayaların oluşturduğu gizemli takvim, ünlü astro-fizikçi Coterelli tarafından çözülmüştü.

Mayalar, 2012 için “zamanların sonu” ifadesini kullanmıştı. Asıl ürkütücü gerçek ise Mayaların kehanetine benzer öngörülerin, aynı dönemdeki  eski Çin ve Kızılderili kehanetlerinde de bulunuyor olması. Eski Sümer takvimi de yine aynı tarihi işaret ediyor. Sümer takvimine göre Marduk veya Niburi adı verilen bir gezegen dünyaya çarpacak ve dünyanın sonu gelecek.

Birbirinden çok uzak toplumların binlerce yıl önce ortaya koyduğu kehanetlerin ortak noktası ise 2012 tarihini gösteriyor olması. Kehanetlere göre, 21 Aralık 2012 öncesinde dünyada büyük felaketler yaşanacak. Güneşteki patlamalar sonucu dünyanın manyetik kutupları aniden yer değiştirecek. Kutupların yer değiştirmesiyle pusulalar, güney yerine kuzeyi gösterecek, güneş batıdan doğacak ve büyük depremler meydana gelecek. Kısaca kıyamet kopacak.

2012 kehanetleri önceki yıllarda Hollywood’a ilham kaynağı olmuş, çekilen “2012” filmi gişede büyük başarı sağlamıştı.  Japonya'da yaşanan 8.9 büyüklüğündeki son depremde dünyanın eksenin 10 santim kadar kaydığı bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. 2004'te Endonezya'da yaşanan 9.1 büyüklüğündeki deprem ve 2010 yılında Şili'de yaşanan 8.8 büyüklüğündeki depremlerin de dünyanın ekseninde kaymaya yol açtığı daha önce bilimsel olarak kanıtlanmıştı.

Şimdi akıllar da şu soru var; 2012 filminde anlatılan felaketler gerçek mi olacak? Yani 21 Aralık 2012'de kıyamet kopacak, Mayaların kehanetleri doğru mu çıkacak?

Bazı astrologlara göre Mayaların kehanetinde geçen “zamanların sonu” kavramı dünyanın toptan yok oluşunu değil, fiziksel ve ruhsal değişimi işaret ediyor. 21 Aralık 2012'de Balık burcu bitecek ve dünya bilgeliği temsil eden Kova burcuna girecek. Kova burcunda insanoğlu, hırslarından arınacak ve ruhsal olarak daha da yükselecek. Kimilerine göre ise Foton Kuşağı adı verilen bu çağda insanoğlu, altın çağını yaşacak.

Ömrümüz yeterse bekleyip göreceğiz.

Comments

  1. Başlıkla yazı hakkında büyük bir uyumsuzluk var. Hiç bir şeyi araştırmadan direk bu siteye giren bir kişi intihar eder. Tam bir felaket tellalcılığı...Doğanın bir yasası vardır. O da değişimdir.Doğa kendisini değiştiriyor. Bu ve bunun gibi felaketler dünya tarihi başladığı andan beri vardır. Olmaya da devam edecektir.
    marduk dediler ortalarda bir şey görünmedi. şimdide eksen eğilmesi çıktı. her depremde bu olur. bu doğal bir şey...zaten bu eğiklik saniyenin milyonda biri kadar...30 şiddetinde bir deprem olacak ki eksen tam kaysın:)
    Önce sadece mayalar vardı. simdi sümerlerle çinliler eklendi. çünkü maya inanışı cürümek üzere. 1 ay sonra bu inanışa roma, vikingler falan da eklenir. Allah bizlere sabır versin...

    ReplyDelete
  2. Yorum yazan arkadaş ve makale yazan arkadaşların arasında bazı doğru söylentiler mevcut ancak yanlış tarafı çok mesela 21 Aralık 2012 tarihinde kıyametin kopacağına dair hiç bir şekilde bilinmez ancak şu varki 21 Aralık 2012 tarihinde bu gezegenin dünyanın yanından geçeceği gerçektir ve bu geçiş esnasında dünyayı zıt kutupa yiterek güneşin batıdan doğmasını sağlaya bilir güneş batıdan doğduğu anda kıyamet hemen kopmayacaktır kuran ayetlerinde de bu yazılır ancak büyük alametlerin başlangıcı olarak bilinir zira bu yazılanların kısmi olarak dooğru olduğunu varsayabiliriz. Ancak şu varki kıyamet yakındır Hz mehtinin gelmesinden tutunda isa a.s cıkması gibi yecüc mecüc lerin istilası gibi yedi uyurların uyanması gibi bir çok şey vardır ve bunlardan en basidide 3 dünya nükleer savaşı çıkması gibi bir çok şeyi sıralaya biliriz sadece şunu söyleyebiliriz güneş batıdan doğduğu anda kıyamet ozaman kapıdadır demektir ancak bu sürecleri geçtikten sonra kıyamet kopacaktır bu yorumu okuyanlara tavsiyem güneş batıdan doğmadan tövbe etmeleri olacaktır.

    ReplyDelete
  3. bu site çok fayadalı ve bilgi yönünden zengin fakat ben burada aradığımı bulamadım rice etsem bu siteye kuraklık felaketi ile ilgili birkaç yer ayırsanız ayrıca sadece bu değil birde tüm doğal afet ve felaketlerle ilgilide birşeyler koymalısınız en azından bilgi bolluğu ve insanları aydınlatıcı bir konu bu ve insanlık çağı daima bu sıkıntılarla karşıklaşmış ve karşılaşacaktır bu yüzden engellenemez ama bilgili olarak bu sorunları en aza indirmek ve kayıplarıda sizden özelli azaltmak için ben bunu sizden özellikle istiyorum bu siteyi kurduğunuz için teşekkür ederim.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!