HAYALETLERİ SATTI!


İnsanoğlu sadece et ve kemikten ibaret değil. Onun bir de manevi dünyası var.  Bazen manevi dünyada olup bitenler, sanal dünya ile birleşince ilginç olaylar ortaya çıkabiliyor. Tıpkı evindeki hayaletleri internet üzerinden satılığa çıkaran Yeni Zelandalı kadın gibi.



Yeni Zelanda'da yaşayan Avie Woodbury adlı bir kadın, evinde garip olaylarla karşılaşıyordu. Evinde hayaletlerin olduğunu düşünmeye başlayan kadın, ruhlar konusunda uzman bir din adamından yardım almaya karar verir.

Eve gelen din adamı biraz araştırmadan sonra hayaletleri içinde “kutsal su” bulunan iki şişeye hapsettiğini söyler.  Avie Woodbury, bununla kalmaz ve iki hayaleti internetten satışa çıkarır.

Hayaletleri açık artırma ile satışa sunan Woodbury, sitede "Kutsal su ruhların enerjilerini emiyor ve onları bir tür uyku halinde tutuyor. Din adamının eve geldiği 15 Temmuz 2009'dan bu yana evde hiç bir faaliyet olmadı. Bu nedenle onların şişede olduklarına inanıyorum. Beni korkuttukları için onlardan kurtulmak istedim. Ama biri onlarla oynamak isteyebilir" diye yazdı.


Ruhların yeniden canlandırılması için, kutsal suyun küçük bir kaseye boşaltılması ve evin içinde buharlaşmasına izin verilmesi gerektiğini söyleyen Woodbury, şişelerin dikkatle etiketlendiğini, böylece kullanıcıların hangi hayaleti serbest bıraktıklarını bileceği bilgisini de veriyor.

Woodbury, hayaletlerden birinin kimliğini tespit etmeyi başardığını öne sürüyor. Buna göre hayaletlerden biri 1920'lerde şu anda kendisinin yaşadığı evde ölmüş olan Les Graham adlı bir erkeğe ait.

Din adamının kendisine Les'in insanları korkutmayı sevdiğini ama zayıf biri olduğunu söylediğini anlatan Woodbury, adı açıklanmayan küçük bir kıza ait olan hayaletin ise çok daha güçlü olduğunu söylediğini belirtiyor.

Sahibinden hayalet satışı sanal dünyada beklenmedik bir ilgiyle karşılaşır. 214 bin kişi siteyi ziyaret eder. Kimileri hayaletler için fiyat teklifinde bulunurken kimileri de dalga geçmeyi tercih eder.  Biri "Bunları bir shot bardağına koyup fondip yaparsam ne olur?" diye yazarken, bir başkası "Küçük kız bulaşıkları yıkamak gibi yararlı işler yapıyor mu?" diye sorar.

Ancak, Avie Woodbury amacına ulaşır. Adının açıklanmasını istemeyen bir kişi, “ölülerin ruhları bulunan”  iki cam şişeye, açık arttırmada bin 450 Euro ile en yüksek teklifi verir ve ruhları satın alır.

Hayalet avı, Yeni Zelendalı kadına sanal dünyadan gelen teklifle bin 450 Euro kazandırır.

Ne derseniz ilginç değil mi?

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!