AREF'İN SIRRI: SİHİRLİ KUTU + 3 YIL


Türkiye, "Yetenek Sizsiniz" programında İranlı Aref Ghafouri'nin olağanüstü gösterisini konuşuyor. Herkesi hayretler içinde bırakan ve kendisini sihirbaz değil "zihinbaz" olarak nitelendiren Aref'in son numarasının sırrı belli oldu:  4000 dolarlık sihirli kutu + 3 yıl...



20 yıl önce Dick Zimmerman tarafından dizayn edilen kehanet kutusu "The Clear-Vue Master Prediction", bu işi yapan profesyoneller tarafından yıllardır kullanılıyor. Kolay taşınabilen, hafif ve marifetli kutuyla uzun ve detaylı tahminler yapılabiliyor. Profesyoneller tarafından ‘en güzel ve temiz yöntem’ olarak kabul edilen kutuya rulo şeklinde konulan kağıdın kapasitesi oldukça fazla. Uygulaması da çok kolay. Kutunun altı metre yakınında oturan biri (sihirbazın yardımcısı), istediği her şeyi bu kutudan yazılı olarak çıkarabiliyor. İşte Aref Ghafouri bu kutuyu yarı finaldeki gösterisinde kullandı. Kutunun içerisinden çıkardığı kağıtta daha önce jürinin tahtaya yazdırdığı bilgiler aynen yazılıydı.

Tüm bunların sırrı yaklaşık 4000 USD fiyatı olan bu sihirli kutuda saklıydı ve Aref twitter hesabından bu sırrını açıkladı. Sırrını açıklarken işin sadece illizyondan ibaret olduğunu ancak kutu haricinde 3 yıl buna çalıştığını da eklemeyi ihmal etmedi. Final şovunda alışveriş merkezi yok etmeyi planladığını açıklayan Aref, bakalım Türkiye'yi nasıl bir göz yanılmasıyla şaşırtacak.

İşte Kehanet Makinesi:

http://www.wellingtonent.com/products/newpredict.html

Comments

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Seçil Öztürk, Esrarengiz. Esrarengiz said: Aref'in sırrı: Sihirli kutu+3 yıl!!! http://esrarengiz.tv/?p=574 [...]

    ReplyDelete
  2. Volkan Bey, Aref'in yapmış olduğu bir illizyondur ve bunu kendisi söylemektedir. Haberde bahsi geçen kutudan da kendisi bahsetmiş ve twitter hesabından linki ile birlikte paylaşmıştır. Bizim Aref'in kendi verdiği sırrı paylaşmanın dışında bir amacımız yoktur, olamaz da.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!