AYIN KARANLIK YÜZÜNDE NAZİLER Mİ VAR?


Uzay dendiğinde aklımıza ister istemez ilk olarak yaşadığımız yer kürenin uydusu Ay gelir. Dünyanın kendi  ekseninde dönüş süresiyle ayın dünya çevresinde dönüş süresi aynı olduğu için Ay'ın bir yüzünü biz hiç göremeyiz. Peki Ay'ın karanlık yüzünde ne var ?Ay'ın karanlık yüzünde Naziler olabilir mi ?

2010 yılının Aralık ayında gazetelere yansıyan bir haber şaşkınlık yaratmıştı. NASA tarafından sağlanan, ay haritasına belirli bir detaya kadar ulaşılabilen Google Moon'daki Ay yüzeyinde, sıra sıra dizili barakaların bulunduğu bir askeri üssü andıran görüntüler ortaya çıkmıştı.

Ay'ın Dünya'dan görülmeyen karanlık tarafında bir uzaylı üssü olduğu yönündeki söylentiler yıllardır devam ediyordu. İngiliz Sun gazetesinin yayımladığı görüntülerde, bir vadinin içinde bulunan ve bir askeri havaalanını andıran üssün çevresinde dağlar bulunuyordu.

Bilim adamları, yeni elde edilen kanıtların, Ay'ın bazı astronomların düşündüğü gibi tamamen ölü bir gezegen olmadığını öne sürüyor ve Ay yüzeyinde zaman zaman yoğun bir hareketlilik gözlendiğini belirtiyorlar. Uzun aralıklarla da olsa Ay yüzeyinde değişiklikler olduğu rapor ediliyordu.

Ortaya çıkan bir fotoğraf ise hem astronomlar hem de komplo teorisyenleri arasında önemli tartışmalara yol açtı. Ay'ın karanlık yüzünde çekildiği iddia edilen fotoğrafta bir uzay üssünü andıran görüntüler var. Üssün şekli ise  Adolf Hitler'in 1930'larda başına geçtiği Alman Nasyonal Sosyalist Partisi'nin amblemi olan Gamalı Haç'ın tıpatıp aynısı.

Fotoğrafı yorumlayan komplo teorisyenleri, Ay'ın karanlık yüzünde Naziler'in olduğu yönündeki iddaların güçlendiğini ileri sürdüler.

Komplo teorisyenlerine göre, zaten Naziler uzaydan gelmişti. 1930'lı yıllarda Dünyaya gelen Naziler, İkinci Dünya Savaşı'nda yenilmişler ve uzaya kaçmışlardı. Nazilerin uzaydan geldiğinin kanıtı olarak da o zamana kadar yapılamayan uçaklar ve tanklar yapmaları, füze teknolojisinde büyük ilerleme kaydetmeleriydi.

Hatta İkinci Dünya Savaşı'nın ardından Naziler'e ait uçan daireye benzeyen uçak çizimleri bulunmuştu. Bu çizimleri uzaylılardan başkası yapmış olamazdı.

Bir diğer teoriye göre, yenilgiye uğrayan Naziler, Ay'ın karanlık yüzünde bir üs kurmuşlar ve dünyaya yeniden gelmek için fırsat kolluyorladı. 2018'de dünyada yeniden bir kriz çıkacak ve Naziler, Ay'ın karanlık yüzünden gemilerine binerek bu kriz ortamından faydalanarak dünyayı işgal edecekler.

Ne dersiniz, 21 Aralık 2012'de dünyanın sonu geleceğini öngören Maya kehanetleri şayet doğru çıkmaz ise 2018'de bizi Nazi işgali bekliyor olabilir mi ?

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!