2011'DE TÜRKİYE'Yİ NELER BEKLİYOR?


2011'deki seçimleri kim kazanacak? Türkiye'nin mümtaz medya organlarını yeni yılda neler bekliyor? İşte yıldızların ışığında Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla 2011'de Türkiye:
Satürn, Plüton ve Uranüs’ün, büyük T kare açısı yaptığı yıllarda, çok ciddi yangınlar olabileceğini daha önce söylemiştik. Geçtiğimiz yılki Ağustos ayında gündeme gelen büyük Rusya yangını, Aralık ayının ilk haftasında, İsrail’deki Karmel yangını gibi büyük yangınlar, Haziran’ı takip eden dönemde, özelikle de tüm gezegenlerin birbirlerine çok zorlayıcı bir döngüde olacağı 9 Ağustos - 17 Ağustos haftası ile 25 Kasım - 21 Aralık haftalarında, gündemde yer tutacaklardır. İnsanoğlu, doğa olayları ile daha fazla uğraşmak zorunda kalacak.

Atlantik çizgisinde oluşabilecek tayfunlar, Orta Amerika ve Pasifik ada ülkelerini etkilerken, Japonya, ciddi depremlerin yanında, ekonomik sıkıntıları ile de uğraşacak.

Bölgemizde de orta ve orta üst şiddette depremler olabilir. Ancak, 17 Ağustos depremi gibi çok yıkıcı bir deprem en azından ülkemizin batı bölgelerinde görünmemektedir.

Ekonomimiz büyüme evresi geçirirken, yabancı yatırımcıların resmen üşüşeceği önemli bir yatırım cenneti olan ülkemizin zenginleşip, daha da refaha ulaşacağı söylenebilir. Bizi, ekonomik açıdan güzel günler bekliyor. Ancak; emlak sektörü, Haziran ayına kadar kendi içinde yavaşlamalarla karşılaşacak. Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ise, emlak piyasalarında tekrar olumlu bir hareketlenmeyi getirecektir. Jüpiter hareketi, tarım ve hayvancılık alanlarında da olumlu bir eğilim yaratabilir.

Komşularımız ile sorunları çözümlemeye daha da yaklaşacağımız bu yıl içerisinde, zaman zaman bazı güçlerin etkisi ile kimi halk olayları yaşasak da, Nisan ayının ikinci haftası ve Ekim ayı içinde, çok ciddi bir büyüme süreci geçireceğiz. Neptün’ün Balık burcuna girişinin, Sayın Başbakanımızın astrolojik horoskopunda; Jüpiter’in Boğa burcuna girişinin de Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün horoskopunda yaratacağı etkiler, kendilerinin daha da büyük bir popülariteye sahip olacaklarını, dünya üzerinde etki bırakacak bir yönetim göstereceklerini ifade etmektedir.

AKP, seçimlerden, açık ara birinci parti olarak çıkarken, meclisteki tek parti hâkimiyeti de devam edecek. Seçim sonuçları sebebi ile bazı partilerde çok ciddi yönetim değişiklikleri olmasını bekleyebiliriz. Yeni bakanlar kurulu ise daha genç, dinamik ve kuvvetli bir kurul olacaktır. CHP, iç problemlerini, ne yazık ki bu yıl da halledemiyor. MHP, belli bölgelerde sürpriz gelişmeler, ilerlemeler, büyümeler yaşarken, diğer taraftan da taban oylarının bir kısmını AKP’ye kaptırabilir.

Yönetim kademelerimiz güçlenir iken, Balık burcunun temsil ettiği sanat, müzik, kültür ve bir kültürü kültür yapan geleneksel yapılar ile ilgili pek çok konu ön plana çıkacaktır. Bunun yanında, Balık burcuna geçen Neptün, bir ayrışma, çözülme anlamına geldiği için, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kapalı kapılar ardında kalan, belli sis perdeleri arasında unutturulan olaylar ve kavramlar açığa çıkacaktır. Bazı insanlar, yıllar sonra cezalandırılacaklardır.

Neptün, Türkiye’nin 9. evinde, anayasa değişimi, medeni kanunda değişiklik, kolay para kazanmayı teşvik eden düzenlemelerin ve büyük kartel kuruluşlarının halk üzerinde oynadığı oyunları engelleyecek yeni yasaların ve cezalandırma sisteminin geleceğini göstermektedir. Ocak’ın ilk iki haftasında bu konular ile ilgili kavramlar ön plana çıkarlarken, Nisan’dan itibaren, bireylerin, toplum içinde etik kurallara uyması konusunda daha da önemli yaptırımlar gelecektir.

Neptün’ün Balık burcu etkisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin, sigara ve uyuşturucu ile savaş konusunda çok daha büyük adımlar atacağını, Ekim ayının 3. Haftasından itibaren anayasada ciddi değişikliklerin olacağını, ülkeyi daha demokratikleştirecek, çürümüş sistemleri (zamanla) tam anlamı ile ortadan kaldıracak yeni bir değişim ve sistemin geldiğini göstermektedir. Elimizdeki astrolojik değerler kesin olmasa da, şehir ve bölge valilerinden oluşan yeni bir konfederal yapının, Ekim’i takip eden 2 yıllık bir süreç içinde tesis edilmesi olasılığından bahsedilebilir.

Bu arada, Uranüs, yeni maden kaynaklarının bulunabileceğine işaret etmekte. Özellikle de Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde, sürpriz bir şekilde yeni doğal gaz ve petrol kaynakları bulunabilir. Tüm dünyada değerli mineraller ile demir, çelik ve bakır gibi ürünlerde fiyat artışları olurken, “balon” diyebileceğimiz hisse senedi piyasası, batı Avrupa ülkelerinden birinin vermiş olduğu sinyal ve Asya kaynaklı sorunlar yüzünden, 7 Mart, 26 Ekim ve 10 Aralık haftalarında karışıklıklar yaşayabilir. Bazı hisse senetlerinde büyük karlılıklar, bazılarında büyük düşüşlerin gündeme gelmesi olasıdır.

Neptün’ün Balık burcundaki hareketi, pek çok ağır hastalığa, önümüzdeki 14 yıl içinde çare bulunacağına işaret etmekte. “Tanrısal egoya” sahip bir kısım bilim insanının ise insan klonlamaktan genetik mutantlar yaratmaya kadar birçok fütursuzca çalışması da gündemde yer alacaktır.

Medya kuruluşlarının bir kısmının daha etik çalışmak zorunda kalacağı bir yıla giriyoruz.

Neptün’ün Balık etkisinin gündeme getireceği diğer temalar, medya kuruluşlarının bir kısmının daha etik çalışmak zorunda kalması, dinsel kutuplaşmaların artması, okyanus yaşamında azalma gibi çerçeveler içerisinde yer alacaktır. Hava şartları açısından ise 2011 kışının çok soğuk, 2011 yazının da serin geçmesi ile birlikte, en azından bölgemizde hasar yaratmayacak ama istenen seviyede verimli de olmayabilecek bir yıl yaşayacağız.

Kısacası 2011 yılı, Türkiye’nin kendisini birçok alanda göstereceği bir yıl olacak. Pek çok ülkeye vizelerin kalkması, bu ülkelerle dostane bir döneme girilmesi, internet ve teknoloji alanında büyük ilerlemeler kaydedilmesi, bu yılın ana konuları arasında yer alacak.

Comments

  1. Terbiyesiz yalaka kadın! Astrolojiyi yalamalık,yandaşlık yapmak için kullananı da hiç görmemiştik bugüne kadar. Senin bu zırvalıklarını yayınlayan bu siteyi de kınıyoruz! Üç kuruşlık beyninle sözümona göksel yorumlar yapıp da sinirini bozma türk halkının.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!