PKK'da 26 Temmuz korkusu!!!


Son günlerde büyük kayıplar veren terör örgütü PKK militanları arasında büyük bir panik yaşandığı haber veriliyor. Terör örgütü üst düzey yönetiminin, militanlarda baş gösteren panik ve korkuyu önlemede aciz kaldıkları gelen haberler arasında. Peki telsiz konuşmalarına ("Mahvolacağız, b.ku şimdi yedik" şeklinde yansıyan bu korkunun nedeni ne? İşte o neden:


[column]

Evet bu korkunun nedeni 26 Temmuz...


JÖNTÜRK Tabloid'in bölgeden iyi haber veren kaynaklardan ve de Kuzey Irak'ta teröristlerle görüşen bir İzlandalı gazetecinin izlenimlerinden derlediği bilgilere göre, teröristler 26 Temmuz'da başlarına büyük bir felaketin gelmesinden çekiniyorlar.


Kuzey Irak'ta teröristlerle son görüşen gazetecilerden İzlandalı Şorhildur Sigurbjornsson'a göre, PKK militanları "kelimenin tam anlamıyla" panik halindeler. Sigurbjornsson, birçok militanın tabana kuvvet kampları terkettiğini, geride kalanların da mühimmat stokladığını söylüyor.


Kuzey Irak'taki PKK militanlarına ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Şorhildur Sigurbjornsson'a "Peki ne olacakmış 26 Temmuz'da" diye sorduğumuzda şu yanıtı aldık:


"Takk ("Teşekkür ederim" demek) bana bu fırsatı verdiğiniz için. Evet, PKK'da büyük bir panik yaşandığı doğru. Bunun nedeni de 26 Haziran'da uğradıkları bir saldırının 26 Temmuz'da da tekrarlanacağından endişe duymaları. Benim şahit olmadığım, ancak kamplarda duyduğum 26 Haziran'daki saldırıda bir grup PKK'lıya kurt adamlar saldırmış. [/column] [column] Grubun tamamı yok olmuş. Bu Kuzey Irak'taki kamplarda kulaktan kulağa yayılıyor. Bilindiği gibi kurt adamlar dolunayda ortaya çıkar. 26 Haziran'da dolunay vardı, sonraki ise 26 Temmuz'da çıkacak. İşte bu nedenle korkuyorlar, panikteler."


Bölgeden iyi haber veren kaynaklar da terör örgütü liderlerinin Kuzey Irak'ta gümüş ve civadan yapılmış kurşun bulmaya çalıştıklarını, militanlara bol bol ağaç kestirip bunları kazık hale getirdiklerini belirtiyorlar (Sigurbjornsson'un mühimmat stoğundan kastı bu herhalde).


Bilindiği gibi gümüş veya civadan yapılmış kurşun ile kazığın kurt adamlara karşı etkili olduğu düşünülüyor.


JÖNTÜRK Tabloid'in edindiği bilgiler arasında, PKK'lı teröristlerin bu korkularına ilişkin telsiz konuşmaları da bulunuyor. İşte onlardan birkaçı:




-  Biz b.ku yedik.


- Biz böyle olacağını bilmiyorduk. . Biz, belimizi doğrultamayız.

..Ve de son söz yerine PKK'lı teröristlerin 26 Haziran'daki dolunay sırasında kurt adamların saldırısına uğramalarının temsili resmi:


[/column]




Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!