Mel Gibson'ın hakaret ettiği Türk kızı!!!


Bilindiği gibi Hollywood'un en ırkçı ve anti-semitik (Türkiye'de bazı kesimlerle bu konuda çok iyi anlaşır)  aktörlerinden Mel Gibson, eski sevgilisi Oksana (Okşana daha şık)  Grigoriava'ya ettiği sözler (Gerçekten de öyle yenilir yutulur cinsten değil) nedeniyle zor günler geçiriyor.

Hâl böyleyken JÖNTÜRK, "trashheart" (teneke yürek) aktörün aynı hakaretleri bir Türk kızına da yaptığını gündeme getiriyor. İşte detaylar:

[column]Evet bu Türk kızı, bir dönemin ünlü sarışın mankenlerinden.

Türkiye'de adı bir sürü skandala karışan bu sarışın bomba, 2000'li yıllların başlarında soluğu tekrar ABD'de alır (Daha önce gidip 6 ay kalmıştı).

Şansını önce New York'taki striptiz kulüplerinde dans ederek deneyen bu hatun kızımız, daha sonra Hollywood düşleri kurarak ABD'nin batı yakasına iltica eder.

Birkaç ağ ustasının (Network Guru) girişimiyle Mel Gibson ile tanışmayı başaran G.T. (Adının ve soyadının baş harflerini açıkladık işte), [/column] [column]ünlü aktörün kısa süre de olsa sevgilisi olmayı başarır.

Fakaaaat, madalyonun bir de görünmeyen tarafı olduğu kısa sürede ortaya çıkar. Gibson, Türk kızını sürekli aşağılamakta, ona hakaretler yağdırmaktadır.

...Ve de ilişki Türk kıznının bunca hakaretin ardından yediği bir dayakla sona erer.

Pardon, hikaye mi dediniz?

Sorsun bakalım Türkiye'nin mümtaz magazin gazetecileri G.T.'ye, olay aynen böyle olmuş mu olmamış mı?[/column]

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!