Havyar nasıl yenir?


Havyar Türkiye'de "kazmanotlar"ın ya da entel-dantel tayfasının yaptığı gibi yanında viskiyle yenilmez. İyi havyarı (Mersin Balığı'nın Beluga cinsinden yapılanı) önce soğutacaksınız ve sonra da kristal kasede, içi buz dolu bir kaba koyarak sunacaksınız. Yanında da şampanya ya da votka.. Bu klasik yol... Bir yol daha var tabii ki.. İşte o "hınzır" yol:



Şimdi, yok soğutmaydı, kristal kaseydi, özel servis kaşığıydı gibi detaylardan oluşan klasik yol mu yoksa yukarıdaki yol mu?

Boca et havyarı ye gitsin değil mi?

Uyarı: Ama bu yol epey bir para istiyor ha ona göre!..

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!