Garip tesadüf!!!



Evet Arjantin karıştı. Yok, futboldaki başarısızlık nedeniyle falan değil. Arjantin Parlamentosu'nun dün eşcinsel evliliğe yeşil ışık yakması Arjantin'de özellikle muhafazakârların sert tepkisine neden oldu. Sonuçta Arjantin eşcinsel evliliğe izin veren ilk Latin Amerika ülkesi olurken, JÖNTÜRK çok garip bir tesadüfe dikkat çekiyor. İşte o tesadüf:

Arjantin gazetelerinin birinde  birkaç gün önce, Arjantinli bir kamyon sürücüsünün ("Maço" olduğu özellikle vurgulanıyor) bir uzaylı ile eşcinsel ilişkiye girdiğine ilişkin bir haber yapıldı.

Haberde, Arjantin'in kuzeyindeki bir bölgede Gonzalo Benitez (32) adlı kamyon sürücüsünün kamyonuyla seyir halindeyken bir UFO tarafından durdurulduğu daha sonra da uzaylı tarafından cinsel ilişkiye zorlandığı iddia edildi.

Gazeteye konuşan Benitez, şunları söyledi:

"Ben zaten eşcinselim, ama aktifim. Uzaylının adı Suzo imiş. Pasif olduğunu söyledi ve cinsel ilişki istedi. Ben de tamam dedim. Pasifti. İlişkiden hemen sonra UFO'suna bindi ve hızla gökyüzünde kayboldu.."

Gazete kanıt olarak da, kamyon sürücüsünün kendi dijital fotoğraf makinasıyla otomatik olarak çektii şu fotoğrafı yayımladı:



Evet,  Arjantin eşcinsel evliliğe izin veren ilk Latin Amerika ülkesi olurken, bu garip tesadüf de böylece kayıtlara geçti.

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!