KARADENİZ'DE UFO FİLOLARI!!!


ESRARENGİZYA'NIN  "Uzaylılar Türkçe konuşuyormuş" başlıklı haberinin (ki başta Hürriyet olmak üzere birçok mümtaz medya organında yayınlandı. Tabii ki kaynak gösterilmeden) ardından UFO'larla ilgili olarak elde ettiği  bir  fotoğraf, dün gece Fox TV'de yayımlanan "Şifreler" programında tartışıldı.


İşte o fotoğraf ve UFO'ların Karadeniz'deki turlarının esbab-ı mucibesi...Önce bir Amerikalı işadamı tarafından içinde bulunduğu Londra-Doha seferini yapan bir uçağın Karadeniz kıyılarından geçerken çektiği fotoğraf:



Evet, bu fotoğrafta görülen şekil bir UFO'yu andırıyor.


Tabii bu konuda aksini iddia edenler, UFO'ların olmadığını, bunun bulutların ortaya çıkardığı bir göz yansıması olduğunu söyleyenler de var.


Fakaaaat, şöyle bir arşivler tarandığında eski SSCB'nin KGB'sinden ABD'nin CIA'sına, MOSSAD'dan Çin İstihbaratı'na kadar birçok gizli servis, UFO'lar konusunda epey araştırmalar yaptıkları ve bu konunun birçok çevrede hâlâ çok sıkı bir biçimde araştırıldığı görülecektir.


Biz, ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyenlerdeniz ve de sonsuz evrende tek başımıza olmamızın olasılık hesabıyla sıfıra yakın olduğundan yola çıkanlardanız.


Şimdi gelelim dün akşam Fox TV'deki Şifreler programında da tartışılan yukarıdaki fotoğrafa..


Şunları bir kez daha belirtmekte yarar var:




  • Bu fotoğrafı çeken bir işadamı, UFO araştırmacısı veya bu konudan nemalananlardan değil.



  • ABD'de ve İngiltere'de birçok çevre, fotoğrafta görülen nesnenin bir bulut olmayacağı konusunda hemfikirler.



  • Fotoğraf, öğle saatlerinde açık bir havada çekilmiş ve bu saatler de göz yanılmasının hemen hemen imkansız olduğu biliniyor.


Şimdi fotoğrafı bir yana bırakalım...

ABD'de son zamanlarda Karadeniz'le ilgili birçok araştırma ardı ardına yayınlanıyor. Bunlar kayıp Atlantis'in Karadeniz'in dibinde olduğundan tutun da (ki bu uygarlığı uzaylıların kurduğu yazılıp çizilir) Nuh Tufanı'nın Karadeniz'de başladığına kadar hemen hemen herkesin ilgisini çekebilecek başlıklar içeriyor.

Ayrıca, Rusya'da da Atlantis ve UFO'lar konusunda birçok araştırma başlatılmış durumda.

Artık bu konulardan mı yoksa gizli saklı başka konulardan mı bilinmez, başta ABD olmak üzere (Sonra UFO'lar tabii ki :-) birçok ülke Karadeniz'e gözünü dikmiş durumda.

Velhâsılı kelam biz sözkonusu fotoğrafla sırf  Karadeniz'in bu kadar ilgi odağı olmasına vesile olduğu için ilgilendik..

Umarız Türkiye burnunun dibindeki Karadeniz'de neler olduğuyla ilgili olarak en azından UFO'ların gerisinde kalmaz...

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!