İşte Fethullah Gülen'in çiftliği!!!

fgulenciftlik1


JÖNTÜRK, gidemeyenler, göremeyenler, merak edenler için Fethullah Gülen ve saz arkadaşlarının ABD'nin Pennsylvania eyaletinde kaldıkları çiftliği  (onlar "kamp" diyor) okurlarına gezdiriyor.



Bu çiftliği gezmeniz için tek yapmanız gereken iş www.bing.com/maps adresine gitmeniz ve üst soldaki bing logosunun yanındaki alana 41.019493,-75.24637 koordinatlarını girmeniz.


Bundan sonra ekranın sağındaki büyük bölümde açılacak haritanın üzerindeki "Aerial" yazısının üzerine fare imlecini getirin. Karşınıza çıkacak küçük ekranda "Bird's eye"ı tıklayın ve fare yardımıyla Fethullah Gülen'in çiftiliğini kuşbakışıolarak dilediğinizce dolaşın.


Seyahatinizde JÖNTÜRK'ü seçtiğiniz için teşekkür ederiz...


Meraklısı için not:  Çiftlikteki yaşam ile ilgili detaylı bilgiyi Radikal Gazetesi'nde Namık Kemal Zeybek'in yazı dizisinde bulabilirsiniz..


 

Comments

  1. ÇİFTLİKTE GÖRECEK BİŞİ YOK HERŞEY KAPILARIN ARDINDA, BOL IŞIKLI EVLER BUNLAR, IŞIK SACIP AYDINLATIOLAR, FÜZYON BOMBASI GİBİ ÖNCE PARLAK Bİ IŞIK SONRA GÜM!!!!!
    BİZDEDE IŞIĞA UÇAN SİNEKLER ÇOK, AYDINLANMAYA GİDİYOLAR!!!! SİNEKLER!!!!!

    ReplyDelete
  2. Ne bicim insanlarsınız. Hocaefendi ye neden iftira atiyorsunuz. Adam kazanmıs. Calismis oturuyor. Demogratik olarak rejimi degistiriyor.

    ReplyDelete
  3. Keşke Namık Gedik'in yazı linkini verseydin arkadaşım.

    Bu arada Fethullah Gülen hakkında bir kampanyam var! Siteme beklerim.

    ReplyDelete
  4. biz türkiyede 1+1 ev bulamıyoruz oturmaya ama fethullah gülenin amerikada çiftliği var. hem de hiç bir iş yapmadan.

    ReplyDelete
  5. sinek demişsin kardeş, bende diyorum ki: "kelebekler sonsuza uçar"... evet hem dünyayı hem de ahiretimizi aydınlatacağız inş. keşke eleştirenler de 5-10 dk. ayırıp bu hareketi bilfiil incelese.

    ReplyDelete
  6. FBI AJANLARINCA KORUNUYOR

    ReplyDelete
  7. insan bilmediğinin düşmanıdır....fethullah gülen hakkında yorum yapanlar kac kere onun haytını okumuşlar veya araştırmışlar??? bn söliim --->0 kere.eğer o adamın kendıne ait bir tane evi veya arabası olsun bunu gelsın bırı kanıtlasın fethullah gülen namerttir eğer bu iftiraları atanlar yanılırsa işte o zman onlar NAMERTTİR.saygılarımla araştırmayan gençlik :)

    ReplyDelete
  8. ... rumuzlu arkadaş o kadar fetullahçısın peki niye isim saklıyorsun fetullah gelsin kendini savunsun ne işi var abd de ne işi var hristiyanların papazıyla ne işi var yahudi cemaatleriyle bir tane evi bilmen malı mülkü yoksa niye gelipte kanıtlamıyor bunları neyi saklıyor neyi gizliyor sen neyi gizliyorsunda ismini yazmıyorsun siz salaksınızda bu milletin hepsimi salak haa söyleyim fetullah cemaatinin içine girenlerdenim ben tamammı bilmeyen biri değilim............

    ReplyDelete
  9. samanyolu tv nin patronu bank asyanın patronu ismini sayamadıgım 10 larca şirketin patronu böyle bir evde oturmaya hakkı yokmu ? ister cadırda yatar ister sarayda sizene kardeşim siz kendinize bakın kendi hayatınıza bu dünyaya gelmişsin ne yaptınız bu dünyada kactane dikili agacın var ? devlete kacpara vergi veriyorsun kac kişi calıştırıyorsun ? hadi ordan ergenekondu avukatları yalakaları.. bunlarda sizin son cırpınışlarınız..turkiyeyi karıştırmayı bırakın turkiyenin yolunu kapamayı cekilin kenara dünyaya meydan okuyalım...

    ReplyDelete
  10. fetullah bey ne kadar da mutevazi bir hayat yaşıyor islamiyete çok uygun. çiftliği var.

    ReplyDelete
  11. izzet arkadasım bu nerede olursa olsun gecerlidir eger begenmiyorsan fethullah güleni gitmezsin o evlere senin yaptığın iki yüzlülük oranın ekmegini ye sonra da yok böyle yok şöyle..sen sadece kendi yorumunu yap eger birileri salaksa sen nesin ki onların içinde barınıp çıkar saglayıp millete salak diyen adama gülerler bu konu hakkında insanın bilgi sahibi olmasına gerek yok çünkü kendi agzınla kendinin ne halt olduğunu belli ediyorsun ekmek yediği yere işiyen adamdan bu devlete hiç bir hayır gelmez ben tarafsız olarak kendi yorumumu ilettim kendince sende haklısındır unutma ki dört dörtlük insan yok eger usulsuz işler yaptıysa senden önce Allah sorar merak etme

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!