Kaçarsınız ama saklanamazsınız?

gulenkanit1a


Yukarıdaki resimde tırnak içinde verilen sözler bize ait değil. Gerçi bu sözlerin kaynağı, JÖNTÜRK'ün pek hoşlaştığı bir isim olmasa da, yine de yiğidin hakkını vermek lazım. Çünkü,bugüne kadar söylediklerinin henüz aksi kanıtlanamadı ve her söylediği ABD'de olay olmaya devam ediyor.


Evet bu sözlerin kaynağı, bir dönem FBI'da Türkçe, Farsça ve Azerice çevirmen olarak çalışan ve ABD yönetiminin bazı sırlarına vakıf olmasıyla tanınan ünlü "whistleblower"  (muhbir) Sibel Edmonds.


Sibel Edmonds,  The American Conservative dergisi ile yaptığı söyleşide,  ABD yönetimi içindeki belirli güçlerin yaptığı ayak oyunlarını anlatırken, bu güçlerin Abdullah Çatlı grubu dahil olmak üçere Fetuhlah Gülen'le de birlikte çalıştıklarını şu sözlerle belirtiyor:


"There were certain forces in the U.S. government who worked with the Turkish paramilitary groups, including Abdullah Çatli’s group, Fethullah Gülen."


Şimdi bu şu anlama geliyor:  ABD yönetimindeki belirli gruplar Türk paramiliter örgütlenmelerle birlikte çalışıyorlar. Bunlar arasında Abdullah Çatlı'nın grubu ve Fethullah Gülen var.


Yani Fethullah Gülen'in ABD'de bazı güç odaklarının oyuncağı olduğu (Kimler acaba bu güç odakları), Edmonds tarafından (ki belgesiz konuşmuyor) açıkça ortaya konulmuş oluyor.


Ha tabii bunu, The American Conservative söyleşisini okuyup da buradan "Mehmet Eymür ABD vatandaşı, Abdullah Çatlı ABD'in Şikago kentinde uzun süre kaldı" bölümlerini görüp de Fethullah Gülen bölümünü atlayan Taraf Gazetesi yazarı da görseydi keşke...


Ama, JÖNTÜRK işte böyle görüyor.


 


 


 

Comments

  1. ne kadar inadina onyargili davraniyorsunuz. gercekten ictenlikle cevap verin. hic bu grupdan bir arkadasiniz oldu mu ve samimi hic vakit gecirmek icin onyargilarinizi kenara biraktiniz mi. tabi su haberleri yapmaya devam ediyorsaniz bunun cevabi hayir.

    ReplyDelete
  2. bu gruptan cok arkadasim oldu. bir cogu da duzenbaz.

    ReplyDelete
  3. bana öyle geliyorki asıl sahtekarlar ve kullanılmış sizlersiniz jontürk kuklaları.

    ReplyDelete
  4. evet fetullahçılardan arkadaşım oldu onların içinede girdim mason ve yahudi teşkilatmasından hiç bir farkı yok. yükselmek için onlara körü körüne bağlanmanız sorgusuz itaat etmeniz gerekir risaleden başka bişey okuyamazsınız. herşeyden önce fetullah cematine şunu sormak istiyorum neden amerika neden gelmiyor neden bu gizlilik neden orduya bu kadar sataşmak neden bu cumhuriyet düşmanlığı neden pkk ya yakınlık ve daha bir sürü sorunun cevabı. allah bu cemaatin üyelerine akıl fikir versin ve inşallah rabbim fetullahın gerçek yüzünü gösterip onun oyunun bozsun.

    ReplyDelete
  5. ALLAH c.c nurunu tamamlayacak elham insa teala

    ReplyDelete
  6. Fethullahcı bir suru insan TSK nin icinde. %20 oranları var en azından.

    ReplyDelete
  7. 4 ay önce Yemen'e gittim. Pislik içinde yaşıyor halk. Uçakla seyahat ederken Gülen tayfasından bir öğrenci yanımda oturduğu için biraz sohbet ettim. ''Yemen halkı neden pislik içinde yüzüyor'' diye sorduğumda; bana cevap olarak ''fakirlikten'' dedi.

    Böyle bir cevap olabilir mi?

    Başkent Sana'da havaalanın tuvaletlerinde sabun bulamazsınız.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!