İşte Tarkan'ın New York'taki evinin tapu kayıtları!

JÖNTÜRK'ten bir karıştırmacı ve de araştırmacı habercilik örneği daha... Evet, ünlü pop star Tarkan'ın New York'taki evinin tapu kayıtlarını açıklıyoruz... Tarkan, New York'un tam orta yerindeki evini nasıl, ne zaman, ne şekilde ve kaça aldı? Bugüne kadar hiç bir mümtaz basın, yayın ve İnternet kuruluşun yanıtlayamadığı bu soruların yanıtlarını JÖNTÜRK, birer birer açıklıyor. Hem de belgelerle, birinci elden ve işin kolayına kaçmadan (Oradan buradan copy-paste etmeden). İşte belgeler ve detaylar:Tarkan Tevetoglu (Tapu kayıtlarında adı böyle geçiyor. O yüzden yumuşak g harfini kullanmadık. Yoksa başka bir niyetimiz yok), Manhattan'da Madison ve 5'inci Caddeler arasında 33'üncü sokaktaki daireyi 20 Ağustos 1999 tarihinde Mortgage sistemi (Hani Türkiye'ye de gelecekmiş ya. Kira öder gibi ev sahibi olma sistemi) ile almış.

tarkan77


Mortgage belgesi



New York Tapu Dairesi'nde kayıtlara göre Tarkan, işlemlerini bir avukat aracılığıyla yaptırmış ve Mortgage sistemi ile "Dime Saving Bank "a 450 bin 100 dolar borçlanarak ev sahibi olmuş (Şu anda 4-5  milyon ddolar arasında değer biçiliyor).

Tarkan, bankadan düşük bir faizle (yüzde 5 civarı) aldığı 40 bin 100 doları, 30 yıl içinde geri ödeyeceğini taahhüt etmiş ve işlemler için de Tapu Dairesi'ne 9 bin dolar ödemiş...

Şimdi buraya kadar her şey normal...

Anormal olan durumlar şu sorularda saklı:

1) Tarkan, 1999 yılında ABD'de daha çok yeni olmasına rağmen bir Amerikan vatandaşının bile çok zor sağlayacağı bu koşullarla nasıl ev sahibi oldu?

2) Bu iyi koşullarda ev sahibi olmak için ABD ekonomisinin bel direği niteliğindeki kredilendirme sisteminde çok olumlu bir puana sahip olmak gerekiyor. Tarkan, bu kısa süre içinde bu olumlu puanı nasıl sağladı?

3) Bu olumlu sağlamanın yollarından biri de ABD'ye külliyetli miktarda para sokmaktan geçiyor. Eğer Tarkan bu yolla kredi notunu yükselttiyse, Türkiye'den ABD'ye para transfer etmiş demektir. Bu durumda Tarkan, transfer edilen bu paranın vergisini Türkiye'de ödedi mi?

Eeeee karıştırmacı gazetecilik aynı zamanda anormal sorulara yanıt aramak değil mi?

Comments

  1. bu şarıkıcılar,ekmek elden-su gölden tabiriyle para kazanıyorlar. alın teri yok,sermaye yok, ticaret yok. beleşden iki hoplayıp-zıplayıp SANATÇI!!! kimliğiyle (sözüm meclisden dışarı) bazı parası çok zavallıların konser v.s. adı altında paralarıyla köşeyi dönüp, amerika-avrupa gibi ülkelerde saltanat sürüyorlar. ne demişler '' zenginin malı-züğürdün çenesini yorar''. bizim millette konsere gidip harcayacak para çok.

    ReplyDelete
  2. sizin ne yapmak ıstedıgınızı bılmıyorum ama sırtına bırısı vurarak neler yapacagını bılıyorum siz bu türkiyeyı ınsanları askılsızmı zanedıyorsunuz tabı akılsız ınsanları secıyorsunuz kuranı kerımden önce kıtabınız var haşa onu daha cok sevıyorsunuz sınzde bılıyorsnuzkı 33 halka sülayman hilmi tuna hazretlerıdır ama sızde cok beklersızınız bu mıllet gözünü acak ve sızın kım oldugnuzu anlayacak türkiyeye neden gelmıyormuş hoca evende izdiham cıkar dıye sende haklısın senı sevenler yanın olasan seveblarının o kadar sevmes ler ama uzakta olsan sana tabarlar aynaya bır bakta kenıdını bır sorgula ben ne yapıyorum ne yapacagım ee hoca evendı senın de buyuk hocan sanada bu işleri öğrenden ilim öğreten kım tabıkı amerıke dıyecek halın yok ınsan ol ınsan onursuz ınsan hıc bırşey dır bu kadar ınsanın hakını ahırete nasıl verceksın güzel bır örgütleneme kurdun bunlar sana sorulmayacakmı zanedıyorsun dını yayıyorum dıyoarsun ulan dın konuşarak yayılmaz o kadar cahılkı bu mıllet senın gercek yüzünü göremıyorlar bu yazı sıkıyorsa yayınlayın dılerım alllahtan her ne plan yaptıysan eğer döner dollaşır senın başına gelsın onlar hainler kahraman dıye ölür sende öyle olacaksın bunuda böyle bıl elımde olsa ınsanları tek tek uyarırım ama allah öyle bır allahtırkı senınde cezanı verı dıne bıle şık koştun bunların hesabını nasıl verceksın fettullahcı fettulahcıya yardım edıyor başka fakıre etmıyor daha fakır var ama ona yardım etmıyor bunun sebebıde sensın allah yardım etsın sana şık koşanlar ne yapmış oluyor bılıyormusun dınden cıkıyorsun tabı sen daha ii bılırsın cahıl şey öküz bu dersınız bu konuyu burda kapatırsınız ama allahın adeletı hepinizin cezasını verır bu ınsanların hakını nasıl verceksın ya sende gurur olsa bakcagım bu kelımden bırşey anlayakmısın sende guru olsan atana sahıp cıkmayanları yıkanlarla iş bırlıgı yapmasdın ınsanların gözlerıne bır bak dınle elını dizne vur tamam ondan sonra 2 cıft laf et tamam dersıne ıı calışmışsın ama bok calışmısın düşmes kalkmaz bır allah bu salltanat bır ter bugun gurususuz sende gurur olsa derdınkı sülayman hılmı tuna hazretlerı gercekten şöyledır gerceklerı konuşarudun ama valahıde bıllahıde gerceklerı konuşsan kafandan gecen yanımda kımse olmaz zannedırsın sen halbkı o zaman yanında herkez olur ölcegin günü beklıyorum gercı sen ölecegın zamanda bıle planlarını yapmışsındır dostlarınlar dostlarının vazla kucagına oturuyorsun yazıklar olsun şu tobrak da doğdugun ıcın

    ReplyDelete
  3. helal olsun trakana bidahamı qelcen dünyaya al sat s..... :D anlıon by by

    ReplyDelete
  4. Bunun çok kolay bir açıklaması var Tarkan illuminati'ye çalışıyor tıpkı Lady Gaga,Rihanna,Beyonce ve bunlar gibi bir çok sanatçı Türkiyede de bir çok çapulcu onların yardımıyla sanatçı olup sahnelerde medyada heryerde boy göstermekteler.Buyrun bu linklerden kendiniz görün: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=tKtjWLyUtf0 http://www.youtube.com/watch?v=FVsVzOKygy4 http://www.youtube.com/watch?v=S_WuEyWqA7E dha çok var arayın... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!