Posts

Showing posts from February, 2012

Rio Karnavalı'na gidemeyenlere...

Image
Ünlü Rio Karnavalı(na gidemeyenler, "ah keşke orada olsaydım" diyenler için, değişik bir video görüntüsü... İnsan kendisini Rio'ya gitmiş gibi hissediyor:

Kırkından sonra...

Image
Bir dönemin ünlü mankenlerinden Stephanie Seymour (43), yine sahnede. Seymour, bir dergi için kamera karşısına geçti ve mihrabının hâlâ yerinde olduğunu bir kez daha gösterdi. İşte alttan üstten o mihrap:

Sanata eklektik yaklaşım!

Image
Sanat eserlerine hangi açıdan yaklaşılmalı? Bu soru üzerine yıllardır kafa patlatılsa da net bir yanıt henüz bulunamadı. Biz, olaya eklektik (değişik üsluplar kullanılan) açıdan bir parantez açalım istedik:

İşte Stratfor E-postalarındaki Türk gazeteciler!

Image
Wikileaks ortalığı yeniden karıştırdı. CIA'nın yan kuruluşlarından biri olarak kabul edilen küresel istihbarat şirketi Stratfor'un 5 milyon E-Postası Wikileaks tarafından yayımlandı. E-Postalarda, Stratfor'un tüm kirli çamaşırları (güç oyunları, para aklama, istihbarat kaynakları vb.) ortaya dükülüyor. 

Lopez'den Oscar artistliği!

Image
Bu yılki Oscar ödüllerine "Artist"lik damga vurdu. Hal böyle olunca da, herkes daha bir artistleşti. Nitekim, bir kategorideki ödülleri sunmak üzere Cameron Diaz ile birlikte sahneye çıkan Jennifer Lopez de, göğüs ucuyla artistlik yapıp, geceye damga vuranlar arasına katılmayı başardı. İşte o artistlik:

Kate Upton çırılçıplak!

Image
Tüm dünyada giderek artan "zihni tecavüz" vakalarının bir numaralı müsebbibi olma yolunda hızla ilerleyen Kate Upton (20), alanında ne denli iddialı olduğunu bir dergiye verdiği son pozlarla enikonu ortaya koydu. İşte Kate Upton'ın üryan pozları:

Stephen Hawking seks kulübü müdavimiymiş!

Image
Ünlü fizikçi Stephen Hawking'in  ABD California'daki bir seks kulübünün üyesi olduğu ortaya çıktı. Hawking, eş değiştirme ağırlıklı seks kulübüne yıllardır gidiyormuş. 

Madonna'dan bacak arası!

Image
...Ve Amerikan futbolunun kralı dün akşam belli oldu: New York Giants. Super Bowl'un kraliçesi ise kuşkusuz devre arasındaki şovuyla izleyenleri büyüleyen Madonna'ydı... Ve Madonna bacak arasından öyle bir hareket yaptı ki, izleyenleri nefessiz bıraktı. İşte o hareket:

Super Bowl heyecanı!

Image
ABD yarın akşamki "Super Bowl"a (Amerikan Futbolu final maçı) kilitlendi. Final, Amerikalıların en fazla televizyon izlediği gün niteliğinde ve tabii ki bu durum reklamcıların iştahını kabartıyor. Nitekim, Adriana Lima'nın oynadığı (16 saniye gözükecek) bir araba reklamı da yarın akşam gösterime girecek. Fakaaat, "Super Bowl"cuların asıl ilgisi daha çok şu tür görüntülerde oluyor:

İranlı kadınların ninja merakı!

Image
İran'da çok sayıda kadının ninja olmak için kurslara başvurduğu bildirildi. İran Devlet Televizyonu Press TV, son günlerde 3.500 kadının, ninjutsu kurslarına başvurduğunu duyurdu.  İlkbahar'daki olası bir savaşa yavaş yavaş hazırlık yapılıyor galiba. İşte İranlı kadın ninjalar:

Penelope Cruz şaşırttı, amma...

Image
Penelope Cruz, PETA için kameralar karşısına geçti geçmesine de,  hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü, hayranları, PETA için soyunan diğer ünlüler gibi Cruz'u da çıplak görmek istiyordu (Ertuğrul Özkök de Penelope Cruz'un büyük hayranıdır).  JÖNTÜRK işte bu hayal kırıklığına uğrayanlar için Cruz'un "görülmek istenen" görüntülerini yayınlıyor:

Bomba etkisi yapan reklam!

Image
Bu reklam, İran-İsrail ve Güney Kore arasında sorun yarattı. Mesele şu: İsrail'in ünlü televizyon programlarından Asfur'dan dört karakter İran'a giderler ve tanınmamak için kadın kılığına girerler. Dolaşırlarken, bir Mossad ajanına rastlarlar. Ajan, Samsung tabletten televizyon izlemektedir. Ve...

İran'dan hemşire ithali!

Image
İran'dan hemşire ithal  ediliyor diye kızılca kıyamet kopuyor. Bırakınız gelsinler, hatta ve hatta başka ülkelerden de gelsinler. Sağlık sektörü renklenir işte...

"Dindar Gençlik Yetiştirme"nin kodları!

Image
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Dindar bir gençlik yetiştirmeye uğraşıyoruz" dedi.  Bu sözün sözler içinde çok büyük anlamı var kuşkusuz. Hele bir de olaya CIA'nın  ve de "şirket"e düşünce üreten kuruluşların raporlarından bakıldığında bu sözler daha bir anlam kazanıyor.

Kardashian yine pozlandı!

Image
Bir türlü ikinci mevkiden birincisine terfi edemeyen ve de hesabı hep iki kalça ve göğüs arasına açmayı huy edinen Kim Kardashian,  Esquire dergisi için pozlanarak hesap defterine yeni rakamlar ekledi. İşte o pozlanma (fotoğraflar JÖNTÜRK farkıyla setten):

Kate Upton da Marilynleşti!

Image
Marilny Monroe olanlar kervanına ABD'nin büyüyen (özellikle göğüslerinden) yıldızlarından Kate Upton da katıldı. 20 yaşındaki Upton, Lindsay Lohan'ın başarısız girişimine nazire yaparcasına kamera karşısına  geçti ve Marilyn Monroe oldu. İşte o oluş:

Beşar Esad'ı devirmek için çok gizli operasyon...

Image
Suriye diktatörü Beşar Esad'ın devrilmesi için çok gizli bir operasyon için düğmeye basıldı. Operasyona, ABD, İngiltere, Fransa, Türkiye, Ürdün, Katar ve Suudi Arabistan destek veriyor.  Operasyonun, üzerinde çok düşünülerek ve Suriye'ye destek veren Rusya ve İran faktörleri  inceden inceye hesaplanarak planlandığı haber veriliyor. Gelişmeleri vermeye devam edeceğiz.

İran'a ay sayımı!

Image
Uluslararası arenada İran'a olası bir saldırı konusunda yaşanan gelişmeler nefes kesiyor. Hal ve gidiş, en geç 3-4 ay içinde İran'ın vurulacağı yönünde. İşte bu yöndeki beklentileri güçlendiren gelişmeler:

Kar manzarası!

Image
Evet her yerde kar var... Karla birlikte bir de şöyle manzaralar: