Posts

Showing posts from November, 2011

Nükleer savaşı Türkiye başlatabilir!

Image
Türkiye'de bulunan ABD'ye ait B61 tipi nükleer bombaların kullanılabilir hale getirilmesi düşünülüyor. Türk savaş uçaklarının bombaları kullanacak kapasitede olmaması nedeniyle bu güne kadar sorun teşkil etmeyen bombalar, ABD'nin Türkiye'ye vereceği yeni uçaklarla kullanılabilir hale getirilecek.

56 yıl hamile kaldı!

Image
Bu olaya mucize diyebilir miyiz? Faslı kadın Zahra Ebutalib neredeyse yarım yüzyıl boyunca karnında çocuğunu taşıdı. 1955'te hastaneye doğum için yerleştirilen Zahra, sezeryan bölümünde başka bir kadının ölmek üzere olduğunu görünce doğum yapmaktan vazgeçti. Bir süre sonra ağrıları son bulan Zahra bebeğinin "uyuyan bebek" olduğunu düşündü. Fas halk inanışına göre kadınların onurunu korumak için bebekler ana rahminde uyuyarak yaşayabilir. 75 yaşına geldiğinde Zahra yine dayanılmaz ağrılar çekmeye başladı. Doktorların ultrason çekiminden sonra çocuğun Zahra'nın karnında öldüğü anlaşıldı. İşin mucizevi tarafı Zahra'nın vücudunun karındaki ölü bebeği bir organ gibi kabul edip fonksiyonlarına devam etmesi. 50 yıl sonra cenin dayanılmayacak derecede büyüdü ve çevreleyen organlara zarar vermeye başladı. Sonuçta 5 saatlik bir operasyon sonucunda kireçleşen cenin alındı.

Oscar'ı öpmek artık yasak!

Image
Ünlü irlandalı eşcinsel yazar ve şair Oscar Wilde'ın hayranlarının eseri olan mezar üzerindeki ruj lekeleri nedeniyle dünyanın en kirli turist mekanlarından biri olarak gösteriliyor. Restore edilen mezar, Wilde'ın torunu Merlin Holland, ünlü şairle ilgili bir senaryo kaleme alan İngiliz oyuncu Rupert Everett ile Fransız ve İrlandalı yetkililerin katıldığı bir törenle ziyarete açıldı. Hayranları, cam bölme ile korunacak mezara artık ulaşamayacak. İrlanda hükümetine mezarda yapılan yenileme çalışmasını finanse ettiği için teşekkür eden Holland, çok uzun zamandır büyükbabasının eserlerinden telif ücreti alamadığını, bu nedenle mezarı onarmanın kendisi için imkansız olduğunu kaydetti. Rupert Everett da hayranlarının Wilde'ın mezarını ''Sonu gelmek bilmeyen öpücükleriyle kelimenin tam anlamıyla yiyip bitirdiklerini'' belirterek, ''Wilde bugün yaşasaydı, gördüğü bu ilgiden büyük mutluluk duyardı'' diye konuştu.

Esma Esad, sürekli orgazma hazırmış!

Image
Yok bu Suriye'de olası bir rejim değişikliği öncesinde bir yıpratma haberi değil. Başlıkta bahsedilen durum aynıyla vaki. Evet, Suriye diktatörü Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'ın sürekli olarak kendisini orgazm için uygun pozisyona getirdiği ortaya çıktı (Çıkaran: JÖNTÜRK). İşte detaylar:

Neo-Nazi cinayetinde MİT ajanı kuşkusu!

Image
Almanya Neo Nazi katiller araştırması sürerken her gün yeni bir şok yaşıyor. Ortaya çıkan yeni bilgi ve belgeler Alman kamuoyunu derinden sarsıyor. Ancak bu kez ortaya çıkan bir belge Türkiye'yi de sarsacak. Çünkü bu belge MİT ajanı olduğu öne sürülen Mevlut K.'nın da olayların içinde olduğunu gösteriyor. Almanya'da o sırada ortaya çıkarılan Sauerland İslamcı terör grubunda 'kilit adam' olarak görev yapan Mevlut K.'nın MİT'in adamı olduğu ve CIA ve BND'nin bilgisi dahilinde faaliyetini sürdürdüğü öne sürülmüştü. Sauerland İslamcı terör grubunun Almanya'daki 4 elemanı (2 Alman ve 2 Türk) Almanya'da yakalanmış ve mahkum edilmişti. Ancak 'hücrenin başı' Türk kökenli Mevlut K. ele geçirilememişti. Daha sonra Özbekistan'da İslami Cihad'a bağlı olarak kurulduğu öne sürülen Sauerland Grubu'nun CIA-BND ve MİT'ir ortaklaşa rol aldığı düzmece bir komplo senaryosu olduğu iddiaları da ortaya atılmıştı. Yakalanan bomba ve fünyelerle bi

Gog ve Magog savaşı başlıyor mu?

Image
İncil'de kıyamet alameti olarak gösterilen Gog ve Magog arasında olacağı söylenen savaş Kuran'da da Ye'cüc ile Me'cüc'ün savaşı olarak geçiyor. Tevrat da ise aynı savaş peygamber Ezekiel'in konuşması sırasında değiniliyor. Son günlerde İran ile İsrail arasında tırmanan gerginlik, kutsal kitaplarda olacağı söylenen bu savaşa çok benziyor.

Ferrarisi olan Parazit!

Image
Dünyanın en ünlü "slut"ı (Türkiye medyasının ise hanımefendisi) Parazit Hilton, yeni Ferrari'si ile hava atmaya çıkarken sütyen giymeyi unutmuş olacak ki paparazzilere göğüş uçları baş kaldırır vaziyette yakalandı. İşte o baş kaldırış:

Mısır'da Müslüman Kardeşler kazandı!

Image
Mısır'da Hüsnü Mübarek'in devrilmesinden sonra yapılan seçimlerin ilk ayağında Müslüman Kardeşler destekli Özgürlük ve Adalet Partisi yüzde 40 oyla birinci çıktı. Laik Mısır İttifakı yüzde 15 ile ikinci olurken Radikal İslamcı Nuh Partisi yüzde sekiz ile üçüncü oldu. Mısır'daki siteme göre doğrudan seçilecek milletvekilleri için ayrıca ikinci tur yapılacak.

İşte Suriye gerçeği!

Image
Bugün ABD ve İsrail'in hedefi haline gelen Suriye'nin bugün yaşadığı durum ile ilgili planların 1920'li yıllarda yapıldığı, çalışmaların ise 1980'li yıllarda başladığı öğrenildi. Gizli servisler tarafından 30 yılı aşkın bir süredir beslenen silahlı güçler, beklenen ortamın oluşmasıyla Suriye'yi iç savaşa sürüklemek içi harekete geçti.

PKK saldırıya hazırlanıyor

Image
PKK'nın yeni bir saldırı düzenlemek için hazırlandığı öğrenildi. Yüzlerce örgüt militanının Kandil'de toplanarak Şırnak ve Hakkari üzerinden Türkiye'ye giriş yaptığı bildirildi. PKK'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonlara ve KCK tutuklamalarına karşı misilleme yapmayı planladığı söyleniyor.

Eşcinsel yapan oyun!

Image
Nihayetinde teknoloji cinsel yönelimlere de el attı! Video oyunlarıyla ilgili bugüne kadar çok şey yazılıp çizildi. Çocukları kötü yönde etkilediği iddia edilen şiddet içerikli oyunlarçok sık gündeme geldi. Ancak bu kez bir oyunun bir oyuncuyu gay, yani eşcinsel yapabilme "ihtimalinden" bahsediliyor. Beyaz Saray'ın resmi web sayfasında çok ilginç bir şikayet göze çarpıyor. Şikayeti yapan kişi, Obama'dan derhal "The Elder Scrolls: Skyrim" isimli oyunun yasaklatılması ve hatta internet üzerindeki tüm içeriğinin yok edilmesi gerektiği görüşünü savunuyor. Bunun sebebi olarak da oyunun Amerikan gençlerinin ruh sağlığını olumsuz etkilemesini ve eşcinselliğe özendirmesini gösteriyor. Bu şikayetin altında muhtemelen, yapımcı şirket Bethesda Softworks'ün Skyrims'de eşcinsel evlililiğe onay vermesi yatıyor. Ama bir oyunun bir insanı eşcinsel yapabilmesi mümkün mü dersiniz? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qIu5VZxeAEw[/youtube]

İntikamı acı oldu!

Image
Ryan L. Fitzjerald Dayton, Ohio'da bir dövme sanatçısı. Dayton kız arkadaşının O'nu aldattığını farketti ama sevgilisine hiç bir şey söylemedi. Kız arkadaşı bir gün gelerek, sırtına Narnia filminden bir sahne çizdirmek istediğini söyledi. Dayton, bu isteğini kabul etti ve kız arkadaşına bir kağıt imzalattı. Kızın okumadan imzaladığı kağıtta 'Dövmecinin yapılan dövmeden sorumlu olmadığı' yazıyordu. Dövme için kolları sıvayan Ryan, kız arkadaşının istediği dövme yerine bir 'dışkı' figürü yaptı. Kız sarhoş olduğunu ve formu bilinçli imzalamadığını savunarak Dayton'a 100 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Çok gizli ekran!

Image
Öyle bir ekran düşünün ki sadece bu gözlüğü takanlar görebilsin. Konu olarak bilim kurgu filmleri gibi oldu ama gerçek! Sonunda bu da oldu. Rahat olun istediğiniz siteye girin çıkın korkmayın kimse göremez. Ama dikkat edin de gözlügünüzü ortalarda bir yerlerde bırakıp da yakayı ele vermeyin:) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MgN4r1YufcI[/youtube]  

Seks okulu açıldı!

Image
Erken kayıtlar başladı! İsviçre doğumlu Ylva-Maria Thompson adlı bir kadın girişimci tarafından açılan okulda öğrenciler bir dönem için 1.400 sterlin (yaklaşık 4 bin TL) ödeyecek. Bayan Thompson, öğrencilerin kadın-erkek aynı yatakhanelerde kalarak ev ödevlerini birlikte yapacaklarını belirtti. Thompson'a göre eğitim temel olarak teorik değil pratik derslerden oluşacak ve eğitimin temel amacı nasıl iyi bir sevgili olunacağının öğretilmesi olacak. Müdire Thompson dersler arasında cinsel pozisyonlar, okşama teknikleri, anatomik özellikler gibi konular bulunacağını bildirdi. Okula yaşı 16'nın üzerinde olan herkes katılabilecek. Okulun kendisini tanıtmak amacıyla Avusturya Televizyonu'ne reklam vermek istediği ancak tanıtım filminin TV standartlarını zorladığı gerekçesiyle talebin geri çevrildiği bildirildi. İşte o okulun tanıtımını yapan video: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=82cM0VZ0k-I[/youtube]

Hem ırkçı hem deli!

Image
Kucağında çocukla coşmuş bir ırkçı kadın düşünebiliyormusunuz? Öyleyse aşağıdaki video'yu seyretmenizi öneririz. Seyir halinde kalabalık bir metro treninde hedef aldığı yabancı ve siyah yolculara dönerek "Sen İngiliz değilsin, sen de... Lanet olası ülkenize geri dönün" diye hakaret eden kadın ortalığı birbirine kattı. Kucağında bir çocuk olan kadın özellikle siyah yolculara hakaret etti. Irkçı saldırının görüntüleri internete düştükten sonra polis araştırma başlattı. Büyük tepki toplayan görüntüleri inceleyen polis kadını Londra'da yakalayıp gözaltına aldı. Kimse birşey yapmamış kucağındaki çocuğa dua etmeli.. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i47HoiM0Au8[/youtube]

Topkapı Sarayı'na silahlı saldırı!

Image
Sultanahmet bu sabah silah sesleriyle irkildi. Libya uyruklu olduğu belirtilen bir kişi elinde tüfek, omzunda fişek, sırtında çanta ile Sultanahmet'te bulunan Topkapı Sarayı'na saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 1 asker 2 kişi yaralanırken, saldırgan ölü olarak ele geçirildi. Görgü tanıkları saldırganın "Allahu Ekber" diyerek çevreye rast gele ateş açtığını, daha sonra ise sarayın içine girerek asker ve güvenlik görevlilerini hedef aldığını belirtiyor. Saldırganın Suriyeli olduğu iddiası gündeme gelirken İstanbul Valisi Hüseyin Mutlu "Kişisel bir olay. Saldırganın Suriyeli olduğuna dair bilgi yok. Daha sonra açıklama yapacağız" diyerek iddiaları yalanladı. Operasyonu yürüten İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise "Saldırganın yabancı uyruklu olduğu tahmin ediliyor, etkisiz hale getirilmiştir. İki yaralı var" açıklamasını yaptı. Görgü tanıkları saldırganın Arapça "Ben Suriyeliyim" diye bağırdığını söylüyor. Ancak İçişleri Bakanlığı'

Kim Kardashian yapar da...

Image
Suelyn Medeiros, Kim Kardashian'a her açıdan (özellikle arka) meydan okuyan modellerden biri. Medeioros, bu meydan okumayı bugüne kadar kalçalarını cömertçe sergileyerek sürdürdü. Son olarak da, "senin olur da ( TIKLAYIN ) benim olmaz mı" diyerek seks kasedini ortaya çıkardı. İşte bu iddialaşma sonucu ortaya çıkan görüntüler: Bu iddia hep böyle devam etse...

Suriye saldırısının komuta merkezi İskenderun!

Image
Birleşmiş Milletler'in Suriye raporu ve Arap Birliği'nin aldığı yaptırım kararı nedeniyle köşeye sıkışan Beşşar Esad için zaman daralıyor. Suriye'ye saldırı için son hazırlıklar yapılırken ABD, Fransa, Kanada, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye'nin katılacağı operasyonun komuta merkezinin İskenderun olmasına karar verildi.

"Münasip Yer"lik karikatür!

Image
AB Toplantısında karikatür krizi yaşandı. Hollandalı parlamenter Barry Madlener, 67. Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu toplantısında Bahadır Baruter'e ait bir karikatürü Başmüsamereci (Pardon Başmüzakeri olacaktı) Egemen Bağış'a vermek isteyince kızılca kıyamet koptu. Bağış, Türkiye ve İslam karşıtlığıyla bilinen aşırı sağcı Madlener'e " Al onu münasip bir yerine koy" dedi. Madlener toplantıda söz alarak “Türkiye gibi bir ülke AB'ye ait değildir. Çünkü geri kalmış İslami bir ideolojisi vardır ve bu Avrupa'ya ait bir durum değildir. İslam ve özgürlük birarada yer alan iki kavram olamaz” dedi.  Türkiye'de basının ve internetin kısıtlandığını, kadınlara ve eşcinsellere şiddet olaylarının gittikçe arttığını savunan Madlener, “Hatta Türkiye'deki karikatüristler dahi mahkemeye çıkarılmaktan korkar hale geldiler. Bu büyük bir skandaldır” diye konuştu. Daha sonra çerçevelettiği, Bahadır Baruter'e ait, yargılanan karikatürü havaya kaldıran ve Bağış&

Diktatör komedisi!

Image
Çok ilginç bir reklam filmi çekildi. Filmde eski diktatörlerden Muammer Kaddafi su savaşı oynarken, Saddam Hüseyin ise kumda eğlenirken görülüyor. Nandos'un, "Son diktatör" ismi verilen 45 saniyelik reklam filmi, dünyanın en çok konuşulan diktatörlerini canlandırıyor. Film Zimbabve Cumhurbaşkanı Robert Mugabe'ye benzeyen karakterin boş yemek masasından Libya'nın devrik lideri Kaddafi'ye ayrılan yerden ismi yazılan kartı alması ile başlıyor. Daha sonra ise hayale dalan Mugabe eski günleri hatırlıyor. Hatıralarında Kaddafi ile su savaşı yapması canlandırılıyor. Kaddafi'nin elinde ise altın renkli Kalaşnikof marka silah dikkat çekiyor.   Reklamın müzik seçimi ise kendisi kadar bir hayli ilginç. Müzikte yer alan sözlerde, "Benim aziz dostum, o günlerin hiç bitmeyeceğini sanırdık. Sonsuza kadar şarkı söyleyerek ve dans ederek. Biz seçtiğimiz hayatı yaşadık. Savaştık ve hiç kaybetmedik" cümleleri dikkat çekiyor. Reklam filminin devamında ise Mugabe bu

Gaga çırılçıplak!

Image
Her yaptığı olay olan pop müziğin kraliçesi Lady Gaga, Vanity Fair dergisinin 2012 Ocak sayısı için yine çok konuşulacak pozlar verdi. Her biri değişik konseptlerden oluştuğu gözlenen fotoğraflarda, Gaga çırılçıplak soyunmaktan çekinmedi. Dergide Lisa Robinson'a röportaj veren Gaga, erkekler hakkında da düşüncelerini açıkladı. Erkeklerle ilişkilerinin bir masal gibi başladığını söyleyen çılgın şarkıcı, "Onlar sonrasında benden nefret ediyorlar. Bir gün biri geldi ve bana 'Ölünce yalnız öleceksin. Plakların da, paraların da ölecek' dedi. Bu yüzden de ilişkilerimde daha iyi olmaya çalışıyorum" dedi. Yaptığı iş hakkında da görüş veren Gaga şunları söyledi; "Piyano başındayken çok hızlı beste yaptığımda herkes beni kıskanıyor hatta bana şaşırıyorlar."

ABD'nin iç savaş oyunları!

Image
Gizli ajanların tutuklanması... Garip bir suikast girişimi... İran'ın nükleer tesisinde patlama ve programın başındaki mühendisin öldürülmesi... Bütün bu veriler İran'da casusluk olaylarının arttığına işaret ediyor. Peki ama teknolojisi bu kadar ilerlemiş olan ABD neden hala bu operasyonlarda insan ajanlar kullanıyor?

Twitter'da Arapça fırtınası!

Image
Arap Baharı mikroblog sitesini de etkiledi. Arapça Twitter'ın en hızlı büyüyen dili oldu. Paris merkezli Semiocast firmasının yaptığı araştırmaya göre 2011'in Ekim ayında günde yaklaşık 180 milyon tweet atıldı. Bu tweet'lerin 2.2 milyonu Arap harfleriyle yazıldı. "Bu sayı devede kulak gibi görünüyor" demeyin. Haziran 2010'da bu sayının 30 bin, Ekim 2010'da ise 99 bin olduğunu göz önüne alınca Arapça'nın Twitter'daki yayılma hızı gerçekten dikkat çekiyor. Bu gelişmede Arap Baharı'nın etkisi de kuşkusuz epey güçlü. Twitter mesajlarının sadece yüzde 50'si İngilizce. Twitter'da en yaygın kullanılan lisanlar sırasıyla İngilizce, Japonca, Portekizce, İspanyolca ve Malay dili. Arapça ise bu listede sekizinci sırada yer alıyor. Türkçe ise ilk 10'da yer almıyor.

Prezervatifle çizmeyi aşınca!

Image
Bu kadarı da fazla! Prezervatif üreticisi Durex'in Güney Afrika'daki Twitter kampanyası sırasında attığı bazı tweet'ler  kadın örgütlerinden büyük tepki topladı. Güney Afrika'da bir Twitter kampanyası kapsamında prezervatif firması Durex'in hesabından #DurexJoke (Durex şakaları) etiketiyle bir çok şaka paylaşıldı. Ancak bir tanesi çok kötü bir tat bıraktı. " Tanrı erkeklere neden penis verdi? Bir kadının çenesini kapatmak için bir yolları olsun diye.. " Tahmin edersiniz yukarıdaki tweet feminist gruplardan büyük bir tepki aldı, atılan tweet'in cinsel tacize özendirdiği söylendi. Güney Afrika'nın kadınları bu konuda özellikle çok hassas. Çünkü cinsel saldırı ülkede oldukça yaygın durumda. Son yapılan bir araştırmaya göre 4 erkekten biri en az bir kadına tecavüz ettiğini itiraf ediyor. Tek kelimeyle korkunç. Durex önce atılan tweet'i "şiddet içermediğini söyleyerek" savundu ancak tepkilerin artması üzerine özür üzerine özür dilemeye baş

Çişle rekor kırın!

Image
İngiltere’nin güneyindeki Balmam kentindeki bazı tuvaletlerde kullanılmaya başlanan sistemde pisuvardaki sensörler, hemen yukarıdaki ekrandaki oyunu devreye sokuyor. Tuvalet ihtiyacını gideren müşteriler oyundaki hedefleri vurabiliyor veya yarış oyununu yönlendirebiliyor. Bar ve kafe gibi yerlere yerleştirilen pisuvar oyunları sayesinde müşterilerin bu yolla ne kadar sarhoş olduklarını da küçük ekrandan izleyebildiği ifade edildi.   Japonya’nın başkenti Tokyo’daki metrodaki tuvaletlerde de bu oyunların bulunduğu belirtilirken, oyunun İngiltere’deki versiyonunu geliştiren şirket, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schiphol Havaalanı’nda pisuvara konulan sinek benzeri bir cismin gereksiz su kullanımını yüzde 80 oranında azaltılmasından esinlendiklerini söyledi. Eğlenceli tuvalet sayısının İngiltere’de önümüzdeki yıl daha da arttırılmasının planlandığı ifade edildi. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s1QxnG25Tl4[/youtube]

İşte Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan ameliyat!

Image
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde bıçak altına yattı. Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre operasyon basit bir sindirim sistemi ameliyatından ibaret. Ancak Jöntürk'ün edindiği bilgilere göre Başbakan'ın ameliyatı hafife alınacak bir operasyon değil. Laparoskopi, rektal prolapsus (kalın bağırsağın sonunda iç içe geçme ya da kalın bağırsağın makattan dışarı çıkması), divertikülit (kalın bağırsak duvarındaki katmanların dışa doğru cepler oluşturması), Crohn hastalığı (Sindirim kanalının iltihaplanma ve ülserler ile karakterize septomları), ülseratif kolit (kalın bağırsak mukozasının iltihabı) ve de Kalın bağırsak ve rektum kanserlerinin tedavisinde kullanılan kapalı bir ameliyat biçimi. Açık ameliyatlara göre daha pahalı olan laparoskopide, hastanın iç organları özel bir kamera ile görüntüleniyor ve daha sonra karnındaki 4 küçük kesiden borular sokularak ameliyat gerçekleştiriliyor. Bu ameliyatın, hastanın çabuk ayağa

ABD'den Türkiye'ye yayılan salgın: Seks bağımlılığı

Image
Bir hafta süren evlilikler, dağılan kariyerler, kaybolan özgüvenler...  Amerika, son yıllarda yayılan seks bağımlılığı salgınını konuşuyor. Uzmanlar yaş ve cinsiyet dinlemeyen bu salgının ABD'de gün geçtikçe çoğaldığını belirtiyorlar. Türkiye'nin de uzak olmadığı bu salgın, insanların yaşamlarını olumsuz etkiliyor ve toplumları yozlaşmaya sürüklüyor.

"Görücü usulüyle evlenmek istiyorum"

Image
Türk Hafif Müziği'nin duayenlerinden Atilla Atasoy, geçmişi, bugünü ve geleceği ile ilgili çok özel bilgileri JÖNTÜRK'le paylaştı. Kendisini Aysel Gürel'in bozduğunu belirten Atasoy, Nilgün Belgün'e olan aşkı sayesinde de çok ekmek yediğini söyledi. İşte arkadaşımız Sema Sezen'in Atilla Atasoy ile yaptığı söyleşi: 1975 senesinde ilk Örovizyon şarkı yarışması için, ‘’Dilenci’’ adlı parçanızla  seçmelerde ikinci olmuşsunuz. O dönemlerde Örovizyon atmosferi nasıldı? 1974 yılında, sanatçıların besteleri gruplar halinde TRT’de yayınlanmaya başladı. Halk, posta çekleri ile oy kullandı. Örovizyon seçmeleri sayesinde, Türkiye çok önemli besteciler ve şarkıcılar kazandı. Zaten Türkiye’de pop müziğinin patlama yıllarıydı. Bizim için yarışma, çok önemli ve heyecan vericiydi. Ben henüz Eczacılık talebesiydim ve yarışmacı arkadaşlara, boğaz pastili dağıtmıştım. Tek bir marka vardı, o da ağızda yeşil renk bırakıyordu. Öyle çok yemişiz ki hepimizin ağzı yeşildi. Dikkat ederseniz g

Bağış'a espri önerileri

Image
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Birliği ile ilgili "Geçen gün kamyon sürdüm Leonardo da Vinci" esprisini patlattı yer yerinden oynadı. Sosyal paylaşım sitelerinden günün konusu olan espriye karşılık, Bakan'a yeni öneriler sunuldu. İşte önerilen esprilerden bazıları: -Egemen Bağış'ın bağırsak operasyonu geçiren Başbakan'la görüşmesi yasaklanmış. Bağış'ın "Bağırsak da bağırmasak da" demesinden korkuluyor. -Bir espri patlattım: 2 ölü 1 yaralı. -Bu yol nereye gidiyor Egemen? -Gücüme gidiyor. -Ben koşalım diyorum Gerard Depardieu -En kahraman ilimiz Batman. -Abi araba aldın? Neden araba aldın? Kendine alsaydın ya. -Ödeme noktasına gittim "Ö" dedim geldim. -Yangın dolabını açarsan ne olur? -Yang kızar. -Japon İmparatoru tahta çıkmış. Ölünce kurutup yakmışlar. -Beni çekemeyenler anten taksın. Olayı bir adım öteye taşıyan Penguen çizeri Kaan Sezyum, derginin yeni kapağını şimdiden hazırlamış. İşte o kapak:

Adam olacak çocuk!

Image
Oscar ödüllü ünlü aktris Angelina Jolie'yi kucağında çocukları ile birlikte sık sık görüyoruz. Biz bir değişiklik yapıp bu kez Jolie'nin çocukluk halini yayınlamak istedik. Sinema dünyasına henüz küçük bir çocukken adım atan Jolie'nin rol aldığı ilk film olan "Lookin' To Get Out", 1982 yılında çekilmiş. Jolie, henüz 7 yaşındayken rol aldığı ilk filmde gelecek ile ilgili ipuçları veriyor sanki. Şu anda 36 yaşında olan ünlü aktris, sima olarak pek değişmemiş gibi görünüyor. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QLpoMELXFco[/youtube]

Charlize Theron inekmiş!

Image
Yeni filmi "Young Adult" ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron'un öğrencilik yılları çok zor geçmiş. Lise'ye gidene kadar "inek" bir öğrenci olduğunu, gözlükleri ve giyim tarzı nedeniyle okul arkadaşları tarafından sürekli alaya alındığını söyleyen Theron "Ancak liseye başladığım zaman kendime geldim. Gözlüklerimi çıkardım ve okulun popüler kızları ile takıldım. Ancak lise kadar olan okul hayatım tam bir felaketti" dedi. Theron ile lise yıllarına kadar alay edenler şimdi başlarını duvarlara vuruyordur. Theron, "inek" olarak adlandırılan öğrencilerde ne cevherler olabildiğinin açık bir kanıtı. Bize göre ise gözlüklerine rağmen hala güzel görünüyor.

İlla arkadan!

Image
Adamın tüm yaptığı, nerede manken, oyuncu varsa hepsini sıraya dizip arkadan işi bitirmek. Son sıraya dizdikleri ise Alessandra Ambrosio, Kate Upton, Irina Shyk ve Christie Tiegan. İşte o sıralı arkadan bitirilen iş: Alessandra Ambrosio Kate Upton Irina Shyk Christie Tiegen Adam mı kim? Kim olacak fotoğrafçı Raphael Mazzucco... NOT: Irine Shyk'ın poposunu niye öyle boyadığı sonra anlaşıldı. Shyk'ın o pozisyonda neyi var neyi yok ortaya çıkmış da ondan boyamak zorunda kalmış.