Posts

Showing posts from June, 2011

UZAYLILARLA RANDEVU 20 YIL İÇİNDE!

Image
Üst düzey bir Rus Astronomdan şok bir açıklama geldi. Rus gökbilimci, insanlığın önümüzdeki 20 yıl içerisinde dünya dışı varlıklarla karşılaşacağını söyledi. Nasıl olur diyorsanız haberin detayını okumanızı öneririz.

Gazeteler ve sansür!!!

Image
Doğrudan açık edilmese de gazetelere uygulanan sansür artık sağır sultanın bile bilgisi dahilinde. Bir türlü özgürlüğe terfi edemeyen gazeteler her geçen gün kaarîlerinden (okurlarından) bol sıfırlı kayıplara uğruyorlar. Neyse ahkâm kesmeyi bırakıp, duruma görsel olarak şöyle bir bakalım:

ABD'nin şeytani Fransa planı!!!

Image
JÖNTÜRK,  tarihin tozlu raflarından çok gizli kayıtlı bir dosyanın kapağını aralıyor. ABD, Avrupa birlik olmasın diye Fransa'nın nükleer silah üretmesine gizlice yardım etmiş. Yardım,  Richard Nixon zamanında Henry Kissenger'ın inisiyatifi ile gerçekleştirilmiş. Gelin olayın şekl-i şemailine mufassal olarak bakalım:

Fethullah Gülen ve saz arkadaşlarının ABD'de kaz savaşları

Image
Bir yanda Fethullah Gülen ve saz arkadaşları diğer yanda cemaatin ABD'deki okullarının didik didik incelenmesini isteyen Amerikalılar. Evet, taraflar birbirlerini "kaz" olmakla (aslında "kaz kafa" demek istiyorlar) suçluyorlar. Nedenine gelince...

Kirsten Dunst çok fena yakalandı!!!

Image
Örümcek Adam, Vampirle Söyleşi filmlerinden tanıyoruz Kirsten Dunst'u...  29 yaşındaki ünlü oyuncu, bir anlık gaflete düşüp "içişlerinde liberal" bir adım atınca, paparazzilerin "tutucu" objektiflerinin tepkisine mazhar oldu. İşte o tepki sonucu oluşan görüntüler:

UFO'ların en gizli misyonu!!!

Image
Yine birbiri ardına "UFO göründü" haberleri... Hâl böyle olunca, aralarında biliminsanlarının da bulunduğu epey kalabalık bir cenah, uzaylıların insanoğlu için pek iyi olmayan gizli misyonları olduğundan bahsetmeye başladılar. Peki neymiş bu tehlikeli gizli misyon? İşte JÖNTÜRK Tabloid farkıyla bu sorunun yanıtı:

Paris'ten sıcak sıcak!

Image
Paris'in hiçbir yerde yayımlanmamış iki fotoğrafı. Meraklılarının ve sevenlerinin dikkatine özenle sunulur. Bir tanesi fena halde entellüktüel diğeri ise kuşbakışı bir manzara sunuyor. Buyrun görüntülere:

İsrail yangın yeri!

Yanıyor İsrail... Sorun ne Hamas ne Hizbullah ne Suriye ne de İran. Hatta ve hatta ABD Başkanı Barack Obama'nın "İsrail bizim en önemli müttfekimiz" açıklaması bile bu yangına bir damla su serpemedi. Peki neden mi? Bizden aşağıdaki fotoğrafları göstermesi, sizden de bu yangının neden oluştuğunun bulması.

Bu goril Ajda'ya dans dersi verir!

Image
Gözlerinize inanamayacaksınız. Kanada'daki Calgary hayvanat bahçesinde yaşayan Zola adındaki genç goril, öyle bir dans ediyor ki, bakıcılarını bile hayrete düşürüyor (Ajda Pekkan'a ders verse yeridir yani:-)... İşte o dans:

Huma Abedin'e bir darbe de annesinden!!!

Image
Önce kocası seks skandalına kurban gitti. Şimdi annesi gizli örgüt üyesi çıktı (Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Fethullah Gülen'in de adları karışmış durumda). Evet, Hillary Clinton'ın baş asistanı Huma Abedin'in hayatı tam anlamıyla cehennem azabına döndü.

Bu kadar olur yani Ali!!!

Image
  Başlıktaki sözü her halukârda söyletiyor Ali Larter. Final Destination filmlerini ilk ikisiyle adını duyuran ABD'li ünlü yıldız, 35 yaşına rağmen hâlâ dünyanın en seksi kadınları listesinin ön sıralarında yerini koruyor. İşte kanıt niyetine Ali'nin bazı görüntüleri (Bir tane de frikikli tarafından bizden):

Leyla Tekül musevi oldu!!!

Image
O bir dönem medyanın önde gelen isimlerinden biriydi. Televizyon programları, reklamcılık,  Tansu Çiller taklidi ile bir kesimin sempatisini kazanmıştı (Bir kesim ise itici buluyordu onu). Politikaya bile el atmıştı. Sonra, oğlunun adının Türkiye'de bir intihar olayına karışmasının ardından soluğu Kanada'da almıştı.

Spears'tan hayata dönüş sinyalleri!!!

Image
Britney Spears,  Mart 2011'de yayınlanan Femma Fatale albümüyle aynı ismi taşıyan konserler serisine dün Sacramento'da başladı. Spears, performansı ile görenleri hayrete düşürürken (Eeeee o kadar kazası var ki), dosta düşmana "Popun Kraliçesi benim" mesajı verdi. İşte o konserden fotoğraflar ve Hold It Against Me şarkısından video görüntüleri:

Bakıştan bakışa fark var!!!

Image
Kimisi ürkütür, kimisi püskürtür, kimisi iter, kimisi çeker. Evet bakıştan bakışa çok büyük fark vardır. Mesela şu iki resimde olduğu gibi:

Açıklıyoruz: Suriye'den Türkiye'ye savaş tehdidi

Image
Türkiye'nin mümtaz medya organları (yandaşı, candaşı, süklüm büklümü) Angelina Jolie 'nin Suriye'den kaçanların yerleştirildiği kamplara yaptığı ziyarete odaklanadursun, JÖNTÜRK, madalyonun arka yüzünü gösteriyor. Evet, Suriye yönetimi, Türkiye'nin olaya fazla müdahil olması halinde füze saldırısında bulunacağı tehdidinde bulundu. Hem de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzüne karşı. İşte detaylar:

Monica Belluci çıplak!!!

Image
Ünlü İtalyan film yıldızı Monica Bellucci (Matrix filmlerinden olmadı İsa'nın Çilesi filminden hatırlayın) Fransız Elle dergisi için soyundu. 47 yaşındaki ünlü ve de gayet güzel oyuncu her ne kadar çekimlerde vücudunun bazı bölümlerini sakladıysa da görenlere "mihrap hala yerinde" dedirtecek pozlar verdi. İşte o pozlar:

Çok Gizli: ABD, çok tartışılan HTS'yi Türkiye'ye mi ihraç edecek?

Image
JÖNTÜRK klavyeleri haber bombardımanını sürdürüyor (Sustular diyenlere inat). Sırada şimdi, Türkiye ile ABD arasında yapılan çok gizli ve o kadar da tartışmalı bir sisteme ilişkin görüşmeler var. Evet, JÖNTÜRK'ün edindiği bilgilere göre, ABD üzerinde çok tartışılan ve Irak ile Afganistan'ın "daha sıcak" bir şekilde ve sosyal bilimciler yardımıyla  işgalini sağlayacak HTS'yi (Human Terrain System- İnsani Harita Sistemi  İHS) Türkiye'ye ihraç etmeye hazırlanıyor. Bu konudaki görüşmeler sürerken, soru işaretleri de birbiri ardına sıralanıyor. İşte detaylar:

HAYALETLER PEŞİNİ BIRAKMIYOR!

Image
Yine yaşanmış esrarengiz bir olay… Yıllar önce feci bir uçak kazası yaşanıyor ve kazada kurtulan kimse olmuyor. Bu kazada hayatını kaybedenlerin hayaletlerinin orayı terk etmediği sanılıyor. Amerikalı bir kadının Yeni Zelanda’da yaşadığı bir dizi esrarengiz olay da bu hayaletlerle ilişkilendiriliyor.

TUTULMALAR NEYİN HABERCİSİ?

Image
Haziran ayında peşpeşe tutulmalar yaşanıyor. 1 Haziranda gerçekleşen tutulmanın ardından şimdi de 15 Haziranda gerçekleşecek ay tutulması bekleniyor. Bu tarihlerin devamında da meydana gelecek güneş ve ay tutulmalar var. Peki, bu tutulmalar bizi ve ülkemizi nasıl etkiledi ve etkileyecek, ne gibi gelişmeler olacak merak ediyor musunuz?

GİZEMLİ MOTEL!

Image
Dünyanın pek çok yerinde her geçen gün garip olaylar yaşanıyor. Bunların bir kısmı açıklanabilirken pek çoğu açıklanamayan gizemli olaylar olarak tarihte yerini alıyor. Şimdi sizinle paylaşacağımız olay da bunlardan bir tanesi. İki İngiliz çiftin, Fransa-İspanya seyahatleri esnasında yaşadıkları bu ilginç olayı okurken korku sinemasından sahneler izliyor gibi olabilirsiniz.

Hayalet Avcısı Telefon!

Image
Teknolojideki gelişmeler her geçen gün insanları hayrete düşürmeye devam ediyor. Bir bu eksikti dedirtecek uygulama iPhone’dan geldi. Hayaletlerin varlığını algılayan iPhone uygulaması, paranormal sesleri, varlıkları algılamakla kalmıyor daha da fazlasını yapıyor! İşte o ürpertici uygulama.

Kardeşiz dediler, birbirlerini yokladılar!!!

Image
Justin Timberlake ve Mila Kunis, haftasonu düzenlenen MTV Müzik Ödüllleri gecesine, "yoklamaları" ile damga vurdular. Popcorn ödülünün anonsu için sahneye gelen Kunis ve Timberlanda, her ne kadar "Biz kardeşiz" deseler de, oralarını buralarını yoklayarak, kardeşlik sınırlarını epey zorladılar. İşte o yoklamalar:

Çocuklar oynadı aileler kavga etti!!!

Image
Bulgaristan'da minikler arasında bir futbol maçı... Bir  minik oyuncunun rakibine sert girişi ile sahada ebeveyn kavgası başlıyor. İşte o anlar:

İNTİHAR ETTİREN RESİM!

Image
Yukarıda görülen bu etkileyici resmin pek çok insanı intihara sürüklediği söyleniyor. İntihar edenler arasında özellikle şizofrenler, çok hassas yapıda olanlar ve depresyonda olan kişiler olduğu biliniyor. Peki, bu insanlar neden intihar ediyor?

BOĞAZDAKİ ŞEYTAN ÜÇGENİ!

Image
Bermuda Şeytan Üçgenini herkes bilir, yüzlerce gemi okyanusun o bölgesinde aniden kaybolmuş ve bulunamamıştır. Antik Yunan mitolojik efsanelerinden biri var ki, aslında Bermuda Şeytan Üçgeni ilk olarak İstanbul Boğazı’nda yaşanmış. Nasıl mı?

ARJANTİNLİ MODELİN EVİNDEKİ HAYALET!

Image
Son günlerde Arjantin’de çekilmiş gizemli bir fotoğraf konuşulur oldu. Ancak fotoğrafın gizemi kadar çekildiği evin Arjantinli model Emilia Attias’ın evi olması da ayrı bir ilgi konusu. Arjantinli model ve aktris Emilia Attias’ın perili olduğu varsayılan evinde çekilmiş hayalet fotoğrafı özellikle yurtdışı medyada oldukça ilgi gördü. Fotoğraftaki hayalet, evle ilgili geçmişten gelen söylentileri ve güzel modelin çocukluğunda yaşadıklarını adeta ispatlıyor gibi. İşte o evin ve gizemli fotoğrafın hikayesi.