Hitler'i yumuşatacaklarmış!



Yeni yayımlanan İngiliz gizli dökümanlarına göre İngiltere, II. Dünya Savaşı sırasında Adolf Hitler'in yemeklerine azar azar estrojen hormonu katarak onu daha "yumuşak tabiatlı" bir hale dönüştürmeyi planlamış.  İşte detaylar:

Cadriff Üniversitesi öğretim üyelerinden Profesör Brian Ford'un ortaya çıkardığı belgelere göre, İngiliz Gizli Servisi, Hitler'in yemeklerine estrojen hormonu katılması operasyonuyla epey uğraşmış. Bu konuda epey külliyetli bir bütçe harcanmış.

Operasyonda, estrojen hormonunun yemeklere katmaları için Hitler'in çeşnicilerine epey para ödenmiş. Buna karşın, bir türlü istenen smonuç alınamamış.

Profesör Brian Ford, güçlü bir zehir değil de yalnızca estrojen hormonu kullanılmak istenmesinin nedeni olarak tatsız ve kokusuz olduğunu gösterirken, "İkinci Dünya Savaşı dönemi, bilimde yeni elde edilen bazı hormon ve ilaçların yoğun kullanımı açısından önemli bir dönemdir" diyor.

Ford, eğer kullanılsaydı sözkonusu hormonlar ile Hitler'in yavaş yavaş daha az saldırgan hale getirilmiş olacağını belirtiyor.


NOT: Saldırgan liderlerin kulaklarına küpe olsun!

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Leyla Tekül musevi oldu!!!