Alaaddin'in lambası Beyoğlu'nda çalınmış!!!



Nasıl olmuşsa, sahibinin çantasından maharetli eller tarafından çekilip alınmış. Sahibi şimdi gözyaşları içinde ve tek tesellisi kendisi, lamba ve lambanın içindeki cinle çektirdiği fotoğraf. İşte detaylar:


Miahua Huang, Çin asıllı bir Amerikalı.

Miahua, Alaaddin'in sihirli lambası olduğunu bilmeden ve hiç aklına getirmeden  New York'taki ünlü bit pazarında şekli şemaline hayran olduğu bir lambaya 25 dolar verip satın almış.

Lambayı,  New York'un Queens bölgesindeki evine götürüp uygun bir yere aksesuar olarak koymak isteyen Miahua, lambanın tozunu evin dışındaki küçük bahçede almak istemiş. Kardeşi de o sırada Miahua'nın fotoğraflarını çekiyormuş ki birden her ikisi de cin çarpmışa dönmüş.

Miahua, "O an işte küçük dilimizi yutacaktık. Lambayı silerken birden içinden dev bir yaratık çıktı ve bana 'Bu lambayı İstanbul'a götür. Orada gece karanlığında tekrar sil. Ben yine karşına çıkacağım. Üç dilekte bulun, hepsini yerine getireceğim' dedi ve kayboldu. Ben de işte bu nedenle İstanbul'a geldim" diye anlatıyor cinle karşılaşmasını.

Lafa yekün tutarsak, Miahua dileklerinin yerine geleceği umuduyla soluğu İstanbul'da alıyor.  Akşam olmasını iple çeken Miahua, lambayı da her ihtimale karşı çantasına koyup Beyoğlu'nda dolaşmaya çıkıyor çıkmasına da;  çekik gözlerini süzerek yürürken bir haneberduşun kendisine yaklaştığını ve şip şak bir biçimde çantasının açılıp içindekilerin alındığını bile farketmiyor.

Miahua, şimdi "Alaaddin'in sihirli lambasını istiyorum. Lambamı getirsinler, cüzdanım, içindeki paralar, kredi kartlarım hepsi onların olsun" diye söylenip, sinir krizleri geçiriyor.

Miahua Huang'ın tek tesellisi, lambayı ilk aldığı gün çekilen bu fotoğraf (lambayı görenler ya da yerini bilenler insaniyet namına JÖNTÜRK Tabloid'e başvursunlar. Yazık kıza!):


 

 

 

 

Comments

Popular posts from this blog

YAKITI BİTEN UÇAK NASIL SAVAŞTI?

Aranan asker bulundu!