Posts

Showing posts from December, 2009

Google'a bir logo önerisi!!!

Image
Bilindiği gibi Google, günün anlam ve önemine uygun logoları ile tanınıyor. Yukarıdaki logo, Noel münasebetiyle şu günlerde kullanılanı.  Bu da bir okurumuzun Google'a logo önerisi:

Böylelerine ne denir?

Image
"Her şeyi ben bilirim" derler. Yaptıklarını en doğru zannederler. İlkokul düzeyi zekâ oyunlarıyla, milleti kandırdıklarını düşünürler. "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" özlü sözündeki derin anlamı bilmezler. Ne denir böyleleri için peki? İşte yanıtı:

Kaplan fotoğrafı nasıl çekilir abiler?

Image
Evet, stüdyoda bir kaplan fotoğrafı çekiliyor. Kuşkusuz, zorlu bir çekim. Her açıdan hem de... İşte o açılar:

İşte Berlusconi'ye saldırının gerçek nedeni!!!

Image
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye yapılan saldırı dünyanın gündeminde. Saldırının nedeniyle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Saldırgan Massimo Tartaglia, "Bir anda karar verip yaptım" diyor, İtalya güvenlik birimleri ise olayın "planlı" olduğu görüşünde. Aslında kazın ayağı bu iki görüş de değil. İşte JÖNTÜRK olayın gerçek nedenini açıklıyor (Kare kare fotoğraflarla):

Günlerin getirdiği!!!

Image
Bir tantanadır gidiyor: Yok kaos varmış, yok tehlikeli günler geliyormuş, yok Türkiye dağılacakmış... JÖNTÜRK, içinde bulunduğumuz günlere ilişkin olarak yapılan bu yakıştırmalara şu veciz sözlerle karşılık veriyor:

Unaaaaaa bu ne?

Image
Yok yukarıdaki "Unaaaaa" öyle anlamsız bir feryat değil. Una, yukarıdaki kızın adı. İrlanda asıllı ünlü müzisyen Una Threasa Healy (The Teachers grubunun üyesidir kendileri), önceki gün paparazzilere fena yakalandı. İşte o yakalanma:

Ah Carmen vah Carmen!!!

Image
Carmen Electra (Hani Türkiye'ye gelmiş ve Beyaz'ın programına konuk olmuştu) fena halde yaman bir halde... Ünlü oyuncunun (aynı zamanda şarkıcı, dansçı vesaire vesaire...  Nasıl da olmuş?) lezbiyen ilişki kasedi bugünlerde yine elden ele dolaşıyor (Vardır elbet bir nedeni). Hani  seyretmeyen kalmasın diyerek sevabına işte o kasetten görüntüler:

2009'un en komik spor fotoğrafları!!!

Image
Yıl sonu geldi ya artık herkes "2009'un en iyi ....."sı diye bir şeyler saydırır. Biz de modaya uyduk ve eğlenceli spor fotoğraflarından oluşan bir seçkiyi linkledik.

Victoria'nın fantezileri!!!

Image
Victoria'nın sırrı, fanteziye dönüştü. Evet, ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'ın son reklam filmi, Transformers filminin de yönetmenliğini üstlenen Michael Bay tarafından çekildi. Bay, filmde "Binlerce Fantezi" düşüncesinden yola çıktı. İşte o reklam filmi:

Hayırlı işler!!!

Image
Siz hâlâ AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile medya ağası olarak gözükmeyi seven aslında sıkı bir tüccar olan Aydın Doğan arasında soğuk rüzgârlar estiğine inananlardan mısınız? Elimize aşağıda detaylarını okuyacağınız mahkeme belgesi  geçmeseydi biz de bu soğuk rüzgârlara inanmaya devam edenlerden olacaktık.

Bu açılımı desteklemek lazım!!!

Image
Kesinlikle desteklenmeli. Hiçbir şüpheye düşmeden, artniyetsiz, bu açılımı sonuna kadar destekliyoruz ve bunu dosta düşmana ilan ediyoruz.

Hani açılım AKP'nindi?

Image
AKP kurmayları (Tabii ki başta AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan), sürekli olarak üzerinde günlerdir tartışılan "demokratik açılım" paketinin tamamen kendi fikirleri ile oluştuğunu, hiçbir biçimde bir başka merkezden etkilenilmediğini söyleyip duruyorlar. Oysa kazın ayağı hiç de öyle değil.

Buyrun burdan yakın!!!

Image
Bu iddialar fena halde leman açılımlara neden olur. İddianın sahibi özellikle istihbarat alanında yazdığı yazılarla ünlü bir eski tarih profesörü, Trowbridge H. Ford... Şu an İsveç'te yaşayan Ford, Türkiye'de 1999 yılında yaşanan büyük deprem ve de merhum Bülent Ecevit ile ilgili zihin burkan iddialarda bulundu. İşte detaylar:

Tüm zamanların en iyi frikikleri!!!

Image
Bunlar tarihe mal olmuş frikikler. Paparazzisinden, sanatçısına kadar hemen hemen herkes "en iyi frikik" deyince başta Britney Spears'ın olmak üzere şıpın işi 3 adet frikiki sayıyor. İşte o frikikler (Bi de bizden hediye):