Posts

Showing posts from November, 2009

Deniz kenarı muhabbetleri!!

Image
Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 40'ı deniz kıyılarında yaşıyor (100 kilometrelik alan dikkate alındığında). Böyle olunca da  insan-deniz ilşkisiyle ilgili birbirinden ilginç görüntüler ortaya çıkıyor.

Kaçarsınız ama saklanamazsınız?

Image
Yukarıdaki resimde tırnak içinde verilen sözler bize ait değil. Gerçi bu sözlerin kaynağı, JÖNTÜRK'ün pek hoşlaştığı bir isim olmasa da, yine de yiğidin hakkını vermek lazım. Çünkü,bugüne kadar söylediklerinin henüz aksi kanıtlanamadı ve her söylediği ABD'de olay olmaya devam ediyor.

Bıngıl bıngıl Beyonce!!!

Image
Ünlü şarkıcı Beyonce, Londra'da bir gece kulubünde bıngıl bıngıl bir halde yakalandı.  İşte o bıngıllık:

Böyle hanım futbolcu olur mu?

Image
ABD'de futbol kadınlar liginde BYU (Brigham Young University) ile New Mexico takımları arasında geçen hafta sonu oynanan maçta, 'futbol futbol olalı böyle bir oyuncu görmedi' dedirten bir oyuncu vardı ki tam anlamıyla düşman başına... New Mexico takımının 15 numaralı oyuncusu oyuncusu Elizabeth Lambert, yaptığı sert (epey) faullerle rakip oyuncuları fena halde  'uffff' yaptı. İşte o görüntüler:

Çok ağır çok!!!

Image

Pastadan korkulur mu?

Image
Korkuluyor işte. Hele hele bahse konu olan "Dünyanın en güzel vücutlu hatunu" seçilen Kelly Brook olunca epey de korkuluyor. Fakat, Kelly Brook öyle "şişmanlarım" falan diye değil başka bir nedenle şu güzelim pastalardan tiksiniyor. İşte o neden: Olay dün Londra'da yaşanıyor. Bir etkinliğe katılan (parasıyla tabii) Kelly Brook, o pastaları göğsüne tutarak etkinliği medyalaştırma görevini üstleniyor. Fakat, işin ucunda para da olsa göğüslerde pasta olayı Kelly Brook'u pek açmışa benzemiyor. Açacak başka şeyler varken...

Gözleriyle yiyor!!!

Image
Yiyor valla. Bir bakışı yetiyor. Sürekli dünyayı turluyor ve muhataplarını fena halde yiyor. Bizim ellere de çok sık gidip geliyor. Yedimi acaba bizimkileri de? Yerse...işte o: